Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő előtt vagy után vállaln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő előtt vagy után vállalnátok babát? Nektek mi a fontossági sorrend?

Figyelt kérdés

2013. dec. 6. 10:43
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
75%
Alapból esküvő után szeretném. De ha előtte jönne és minden rendben van (kapcsolatunk, anyagiak, stb.), akkor nem vetetném el csakis azért, mert nem vagyunk házasok :)
2013. dec. 6. 14:32
 32/36 anonim ***** válasza:
74%

Én esküvő után szerettem volna mindenképpen.

4.évfordulónkon megkérte a Párom a kezem és utána úgy gondoltuk,hogy bele vágunk,mert sok idő is lehet,mire össze jön a pici.

Jövőre áprilisban lett volna az esküvőnk,de mivel közben terhes lettem,így halasztjuk az esküvőt.A ruhám már megvan,azt szeretném felvenni,továbbá a rokonság miatt is várunk,hogy ne legyen az,hogy "csak a gyerek miatt"

2013. dec. 6. 15:39
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
mi év eleje óta szerveztük az esküvőnket s próbálkoztunk egyaránt. szeptemberre tűztük ki az időpontot már májusban lefoglaltuk. az esküvő előtti nap derült ki,hogy babát várok így dupla öröm volt.
2013. dec. 7. 10:39
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

Csak esküvő után!!!

Esküvő után fél évvel döntöttük el, hogy jöhet a baba amikor akar. 2 éve vagyunk házasok. Azóta kiderült hogy végleg kettesben maradunk. Hát ilyen is van. Nem mindenkinek jön össze.

Ettől még szeretjük egymást:)

Amúgy a 2 nagymamám és anyukám hagyományát törtem meg ezzel, mert mind terhesen mentek férjhez:D

A nővérem (32) nem ment férjhez még. Nem is tűnik úgy hogy akarna párkapcsolatot.

27/N

2013. dec. 9. 01:26
 35/36 Weke Daka válasza:
70%

Így elsőre ez hülye kérdésnek tűnik, bocs.

Babát tervezni úgy szoktak, hogy házasság után szülessen meg, eleve házasan döntenek arról, hogy akkor most jöhet a gyerek. Ha terhesen megy férjhez a nő, akkor az nem tervezett, hanem az élet hozta úgy, szóval megint csak nem kérdés.

Aztán van a harmadik eset, amikor úgy döntenek, hogy jöhet a gyerek, de eleve nem akarnak összeházasodni, tehát megint csak nem kérdés. Olyanról nem hallottam még soha, hogy "na, csináljunk gyereket, aztán megszületik, majd össze is házasodunk".

2013. dec. 27. 17:30
 36/36 anonim ***** válasza:

Pedig igaz, hogy egy férfi, aki nem biztos a kapcsolatban, vagy nem gondolja komolyan az egészet, az a gyerekbe jobban belemegy, mint a házasságba.

A házasság tényleg egy biztosíték, na nem azért, mert nem lehet elválni, hanem azért, mert aki odáig eljut és végig csinálja, az tényleg akarja a másikat, az új életet a komplett családalapítást stb. Ez már jele annak, hogy agyilag valószínűleg megérett arra, hogy felfogja a kapcsolat egy következő, komoly és felnőtt szintre lép, és változások lesznek az eddigi életében.

+Az esküvőt bevállalja az ember hivatalosan, egyszerre mindenki előtt, mindenki körbegratulálja, "holtomiglan" van tervezve stb. Aki nem gondolja komolyan, az inkább lelép, mert esze ágába sincs ezt megcsinálni, és azután szétmenni, hogy aztán magyarázkodjon mindenkinek, kelljen szarolni a válással stb. Dehogy. Inkább megy a fenébe még előtte, vagy húzza ameddig lehet.

De a nő teherbe ejtése nem ekkora felhajtás, macera, nyilvánosság, hivatalosság. És ha ráun, akkor csak kalap-kabát, jónapot ott hagyja a terhes nőt, vagy a pár hónapos gyereket és senki nem fog úgy megbotránkozni, meg kérdezősködni, még akkor is, ha az lenne logikus, mert azért egy gyerek az mégis a legkomolyabb dolog az életben, a hozzáállás ilyen.

Egyszerűbb, csendesebb, sunyibb megoldás a férfi részéről.

Szerintem is egyértelmű, hogy házasság és aztán gyerek.

2014. júl. 25. 00:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!