Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő előtt vagy után vállalnátok babát? Nektek mi a fontossági sorrend?
Esküvő után gondoltam volna. Én ilyen téren konzervatív vagyok. Viszont ha előbb jött volna, megtartottuk volna, csak előre hoztuk volna az esküvőt.
Mi még nem vagyunk másfél éve házasok. Négy hónapja próbálkozunk a babával, remélem most már siekresek leszünk.
után...
én benne lettem volna akár előtte is, úgy hogy terhesen házasodunk, de a férjem kijelentette, hogy csak házasságban../nem akarta, hogy bárkiben az merüljön fel, hogy azért vesz el, mert terhes lettem...enegm nem izgat ki mit gondol, de így tényleg egyszerűbb)
már házasok vagyunk, a baba majd 1 év múlva jöhet kb...de ha előbb, akkor sem esem kétségbe
nem baj,
de ha lesz..rod az esküvőt,szerintem ebben az esetben nem kellene házasodnotok..." csak mert így szokás"
a "zabigyerek" és "fattyú" pedig szerintem már nem él,
plusz ha megvan a gyerek és mégis nálatok élne ez a megítélés, az , hogy utóbb elveszed nem változtat semmit, a gyerek akkor is "fattyú, és zabi"..
/mintha számítana, vagy a gyerek tehetne erről...nah mindegy/
(én is faluról származom, nálunk nem modanak ilyet, de azt igen, hogy ha gyerek van és elveszik a nőt..."biztos csak azért vette el")
"Az a férfi nem gondolta komolyan az egész kapcsolatot, az esküvő előtt kiderült volna."
Kiderült. A következő heten lett volna az esküvő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!