Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő előtt vagy után vállalnátok babát? Nektek mi a fontossági sorrend?
Figyelt kérdés
2013. dec. 6. 10:43
21/36 anonim válasza:
Ezt hogy okoskodtad ki? A gyereket nem akarta, engem igen. Azt mondta, megis inkabb várni akar par evet a gyerekvállalással. Ha en meg akarom tartani, akkor nincs esküvő. Tehat szerinted, ha ket hétte/3honappal/akarmennyivell később jött volna ossze a gyerek, akkor nem lepett volna le???
22/36 anonim válasza:
Ezen a téren mi is konzervatívak vagyunk, mert sajnos túl sokat foglalkozunk a falusi szájakkal, ott aztán megszólják az embert, ha előtte van gyerek... persze tudom, nem kéne ezzel foglalkozni, de egyébként is utána szeretnénk.
Jövőre lagzi, utána még 1 évig szeretnék dolgozni kb., de már nagyon vágyunk egy babára:)
24/36 anonim válasza:
# 21/23
Persze és ezt egyik napról a másikra találta ki. Inkább hagyjuk.
25/36 anonim válasza:
Pedig igy volt. Egyik este közölte, hogy mégsem kell még gyerek, legyen abortusz. Ennyi. Nem érdekel, hogy elhiszed, vagy sem.
26/36 anonim válasza:
Ja, mert ha esküvő után lett volna terhes, akkor vele marad? Ja lehet, csak szétcsalja, megalázza! Ne legyél már ilyen hülye, van a válás nevű dolog!
27/36 anonim válasza:
Esküvő után. Jogilag így biztonságosabb.
28/36 anonim válasza:
Természetesen esküvő után! Biztos régi vagyok, meg a mai világban már ez lassan ciki, de szerintem először esküvő és csak utána valamikor kezdünk próbálkozni a babával. Nyilván ha véletlen becsúszna esküvő előtt csak ezért nem vetetném el.
29/36 anonim válasza:
Esküvő után.
Sajnos hosszú éveket vártunk hiába, mire megfogant a fiunk, fura is volt eleinte, hogy hirtelen már nem ketten vagyunk, hanem hárman...... :)
30/36 anonim válasza:
Régebben úgy gondoltam, hogy csakis esküvő után. Ma már alapból nem tervezek házasodni. Szerintem anélkül is jól tudja magát érezni együtt két ember, akár életük végéig is. Ha meg szétmennek, egyszerűbb csak simán elköltözni és megszakítani a dolgokat, mint a válással cirkuszolni hónapokig. Szóval házasság kilőve. Így marad a gyerek csak úgy simán. De csak nagyon hosszú, nagyon komoly kapcsolatban, ahol előre tervezik a gyereket. Becsúszott gyereket semmiképp nem tartanék meg egy kapcsolatban, ahol ezek a dolgok nincsenek letisztázva. Az már más kérdés, hogy mindent megteszek a 100%-os védekezésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!