Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki kísérhet a lányos háztól a polgármesteri hivatalig az esküvői menetben? Mi a sorrend, kik mennek elől? Szokás még bort kínáltatni a "kiváncsiskodókkal"?
Figyelt kérdés
2013. aug. 14. 14:02
1/13 anonim válasza:
Mivan kerdezo, ennyire surgos hogy igy bepipultal ? :D ne huzd fel magad, csak egy poen volt...
Majd en megyek, ENGEM kinalhatsz ;)
3/13 anonim válasza:
Szerintem bárki, erre nincs szabály.
4/13 anonim válasza:
videki liba gagaga.... ja (bor)
5/13 anonim válasza:
Felénk pálinkát szoktak, de szerintem ezt neked kellene tudni, hogy ahol laksz ott szoktak-e. Ha ezt a gyakorikerdeseken kérdezed, akkor valószínűleg már nem szoktak nálatok, különben nem lenne kérdés.
Kísérni meg egy-egy még nem házas ellenkező nemű kísér a hagyomány szerint. Hol a saját hol a másik családból. De mehettek együtt is. Ahogy tetszik.
6/13 A kérdező kommentje:
Azért nem tudom, hogy szokás e még boral kinálni az embereket mert nálunk már jó pár éve nincs esküvő.
2013. aug. 14. 17:11
8/13 A kérdező kommentje:
Na megjöttek a kötekedők....
2013. aug. 14. 17:29
9/13 anonim válasza:
Nem megjöttek, hanem visszajöttek, mert látjuk fejlődőképes vagy, hogy a kérdésben szereplő bórt kijavítottad borra... :-D
10/13 A kérdező kommentje:
9. Oda szorúljon a nyelved ahová én gondolom de előtte sósavazd ki a szád!
2013. aug. 14. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!