Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha az eljegyzési gyűrűnk az ami majd az esküvői gyűrűnk is lesz?
Figyelt kérdés
2013.10.19-én volt ez eljegyzésünk és már azt a gyűrűt húztuk egymás ujjára ami majd 2014-ben lesz az esküvői is!
Vagy az esküvőre vegyünk másikat!! Vagy nem kell!!
2013. nov. 20. 17:32
11/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz! :) Mindenki így csinálja (akinél van hivatalos eljegyzés).
Nálunk ilyen nem lesz, megkérte a kezem egy kísérő gyűrűvel, és majd esküvő előtt vesszük meg a karikát, esküvő előtt nem fogjuk hordani.
12/13 anonim válasza:
Szerintem sem gàz,sőt jó ötlet. :) Legalàbb a gyűrűkkel nincs gond. :) Sok boldogsàgot!!
13/13 anonim válasza:
Erre való a kísérőgyűrű. Hagyományosan a férfi ezzel kéri meg négyszemközt a nőt. Ha igent mondd, akkor családi körben is megtörténik az eljegyzés és ott már az esküvői gyűrű kerül a bal kézre, majd esküvőn átkerül a jobb kézre. :) Még nem hallottam olyat akinek külön lett volna. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!