Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az eljegyzési ill. , a karikagyűrűnek mindenképp aranyból kell lennie?
Semmi esetre sem lehet esetleg ezüstből vagy másból?
Ciki, ha nem arany a gyűrű?
Nekünk az eljegyzési gyűrűnk ezüst volt, ilyet szerettem volna, nem szeretem az aranygyűrűt.
Az esküvőre a karikagyűrűnk 10 ezer forintba került, senki nem mondta meg, hogy nem arany, párom rendelte külföldről.
Úgy gondoltuk, majd esküvő után veszünk szép arany karikagyűrűket, de nem volt rá szükség, 7 év után vettünk magunknak arany karikagyűrűket, addig teljesen szép volt ez a gyűrű is.
Miért lenne ciki?
Itt olvastam egy kérdésben adott válaszokban, hogy milyen tré és ciki, ha valakinek nem arany gyűrűje van.
Megvehetném az arany gyűrűket, nem a pénzzel van gond szerencsére. Egyszerűen a szervezetemmel .. 12 éves korom óta (akkor kaptam az első aranyékszeremet) allergiás vagyok rá. Sajnos teljesen mindegy, hogy fehér vagy sárga. Többször próbálkoztam már a viselésével.
Úgy gondolom, hogy erről én nem tehetek - ha mégis, akkor bocsi -, de durvának tartom, hogy emiatt tré lennék vagy "baromira ciki", mert nem hordok/veszek aranyat.
Ma már szőrszálhasogatás ilyen dologba belekötni, és nagyon bunkó dolog. Rjtatok kívül senkinek nincs joga beleszólni abba, hogy ciki-e, ha nem aranyból van!
Ha meg aranyból lenne/fehéraranyból, rögtön megkapnátok, hogy "De felvágnak ezek!"
Szerintem nem ciki. Egyébként hasonló cipőben járok, mint te, csak nekem az ezüstöt megy a bizsut sem bírja a szervezetem :( Semmit, amiben nikkel van....
Ezért nekünk nemes acél gyűrűnk lesz. Gyönyörűek vannak, időtálló, olcsó :)
Kösz! Akkor választhatnak: vagy nem esznek/nem fizetik ki v.melyik számlát, vagy lesz arany gyűrűjük.
Helló! Ez a XXI. század, és az élet nem egy lányregény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!