Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az eljegyzési ill. , a karikag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az eljegyzési ill. , a karikagyűrűnek mindenképp aranyból kell lennie?

Figyelt kérdés

Semmi esetre sem lehet esetleg ezüstből vagy másból?

Ciki, ha nem arany a gyűrű?

2012. márc. 1. 16:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nem ciki. Ha nektek nem tetszik az arany/nem bírjátok/ nem engedhetitek meg/, lehet más is. De általában arany szokott lenni.
2012. márc. 1. 16:19
 2/18 anonim ***** válasza:
14%
Az arany színe nem tetszik, vagy nincs lóvétok? Mert az ezüst az ciki, viszont a fehérarany nagyon is elegáns és mostanában sokan inkább azt választják. Nekem pl o.yan van, hogy csak a tetején van egy kis fehér arany rész, a többi 3/4 része sárga, de abból nem sok látszik. Ez nem volt olyan drága.
2012. márc. 1. 16:21
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem számit, számos ismerősömnek van ezüstgyűrűje egyszerűen azért, mert nekik ez tetszik. Sőt újabban nagy divat a acélgyűrű, nagyon szépeket láttam.
2012. márc. 1. 16:22
 4/18 anonim ***** válasza:
93%

Nekünk az eljegyzési gyűrűnk ezüst volt, ilyet szerettem volna, nem szeretem az aranygyűrűt.

Az esküvőre a karikagyűrűnk 10 ezer forintba került, senki nem mondta meg, hogy nem arany, párom rendelte külföldről.

Úgy gondoltuk, majd esküvő után veszünk szép arany karikagyűrűket, de nem volt rá szükség, 7 év után vettünk magunknak arany karikagyűrűket, addig teljesen szép volt ez a gyűrű is.

Miért lenne ciki?

2012. márc. 1. 16:27
 5/18 A kérdező kommentje:

Itt olvastam egy kérdésben adott válaszokban, hogy milyen tré és ciki, ha valakinek nem arany gyűrűje van.

Megvehetném az arany gyűrűket, nem a pénzzel van gond szerencsére. Egyszerűen a szervezetemmel .. 12 éves korom óta (akkor kaptam az első aranyékszeremet) allergiás vagyok rá. Sajnos teljesen mindegy, hogy fehér vagy sárga. Többször próbálkoztam már a viselésével.

Úgy gondolom, hogy erről én nem tehetek - ha mégis, akkor bocsi -, de durvának tartom, hogy emiatt tré lennék vagy "baromira ciki", mert nem hordok/veszek aranyat.

2012. márc. 1. 16:32
 6/18 anonim ***** válasza:
68%

Ma már szőrszálhasogatás ilyen dologba belekötni, és nagyon bunkó dolog. Rjtatok kívül senkinek nincs joga beleszólni abba, hogy ciki-e, ha nem aranyból van!

Ha meg aranyból lenne/fehéraranyból, rögtön megkapnátok, hogy "De felvágnak ezek!"

2012. márc. 1. 16:33
 7/18 anonim ***** válasza:
24%
Az eljegyzési /jegy/gyűrű mindig is arany volt, amitóta világ a világ. Még a legnehezebb, háborús időkben is. Ha pedig nem tudták megvenni a jegyesek, az esküvőre kölcsök kértek. Lehet csűrni-csavarni, de az eljegyzési gyűrű arany gyűrű kell, hogy legyen!
2012. márc. 1. 16:40
 8/18 anonim ***** válasza:
34%
Kné Zsanettnek! Azért kell az eljegyzési gyűrűnek aranyból lennie, mert ez egy nagyon régi, tisztelendő hagyomány. Egy életre szó "pecsétnek" szánják még akkor is, ha másként alakul. Jelzi, hogy valaminek, egy egyszeri dolognk megadják a módját. És ez nagyon szép hagyomány akár tetszik, akár nem!
2012. márc. 1. 16:57
 9/18 jersey-69 ***** válasza:
100%

Szerintem nem ciki. Egyébként hasonló cipőben járok, mint te, csak nekem az ezüstöt megy a bizsut sem bírja a szervezetem :( Semmit, amiben nikkel van....

Ezért nekünk nemes acél gyűrűnk lesz. Gyönyörűek vannak, időtálló, olcsó :)

2012. márc. 1. 17:20
 10/18 anonim ***** válasza:
71%

Kösz! Akkor választhatnak: vagy nem esznek/nem fizetik ki v.melyik számlát, vagy lesz arany gyűrűjük.

Helló! Ez a XXI. század, és az élet nem egy lányregény!

2012. márc. 1. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!