Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az eljegyzési ill. , a karikagyűrűnek mindenképp aranyból kell lennie?
Semmi esetre sem lehet esetleg ezüstből vagy másból?
Ciki, ha nem arany a gyűrű?
Kedves Kérdező!
Első voltam, aztán nem olvastam végig a kommenteket, csak az első hozzászólásod. Ez esetben egyáltalán nem tré. Bár azt kell, hogy mondjam ritka eset vagy, de van ilyen. Általában inkább az ezüstre szoktak érzékenyek lenni és az aranyra nem. De biztosan tudod, hogy az ezüsttel nem lesz gond? Mondok még valamit. Vannak ezek a platina ékszerek is, kipróbálhatnád még a gyűrű vásárlás előtt. A platina (remélem jól tudom a nevét) az az anyag, amit protézisként is beültetnek a szervezetbe, mert a legritkábban okoz kilökődést. A jó minőségű piercingek is ebből készülnek, nem is hallottam még olyanról, hogy valakinek allergia miatt kellett volna kivenni idő előtt. Hogy még turbózzam a dolgot: Ezt az anyagot swarovszki ékszereknél is használják foglalatként. Ha megengedhetitek anyagilag, akkor a legünnepélyesebb egy ilyen gyűrű volna. Bár nekem van egy ismerősöm aki ilyennel foglalkozik, de most nem akarok itt reklámot sem csinálni, meg nem biztos, hogy közel lakunk egymáshoz. Járj utána, ha nem jutsz semmire írj priviben.
Olyan legyen amilyet ti szeretnétek! Nincs olyan, hogy "mindenképp".
Nekünk arany gyűrűnk van, és mégsem tartom trének, vagy cikinek ha másnak ezüst karika gyűrűink vannak.
Kedves Első!
Igen, tudom mi a platina, tele van vele a térdem. Az tartja össze, nem kevés darabbal, csak azok számozottak és nyilvántartják :)))
Ezüstre nem vagyok szerencsére allergiás. Azóta ezüstöt hordok, mióta kiderült az arany érzékenységem.
Nem ciki.
Bár nekem van egy ismerősöm, aki állandóan azzal villog, hogy neki mennyi pénze van. Neki és a párjának ezüst karika gyűrűje van. (Szerintem ez a ciki..)
Nekem acél van. Mindenki azt hisz fehérarany. De tuti antiallergén.
Őket ajánlom, gyönyörűen dolgoznak és nagyon kedvesek.
Nem érzem cikinek, aki annak tartja, az az ő baja, nem az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!