Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foasztal kozepére mindenképp kell virág? Van ennek vmi jelentosége?
Figyelt kérdés
én vmi nagy úszogyertyás díszt szeretnék csinálni. persze lenne a mi asztalunkon is virág, fehér kála 1-1 szál, vázában, mint a vendégek asztalain. plusz az én csokrom is, vázában.2012. jan. 27. 13:39
1/6 anonim válasza:
Plusz virágot szoktak még rakni az ifjú pár asztalára.
2/6 anonim válasza:
Szerintem dekorban nincs olyan, hogy kell. Nálunk lesz, mert ugyanaz a dísz lesz az autódísz, és az lesz a polgári szertartás helyszínén is az asztalon. De ha te nem szeretnéd, akkor nem kell. Szerintem szép lesz egy úszógyertyás dísz is.
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2012. jan. 28. 08:18
4/6 anonim válasza:
Nem kell, de ha te szeretnéd, akkor lehet. És valóban általában az autódíszt szokták oda rakni. Nekünk például nem volt, csak a csokrom, és mivel gyertyák voltak az asztalon, nekünk ugyanabból a gyertyából volt egy kb. 3szor akkora. Túlzásokba sem szabad esni, mert akkor vagy a kaja nem fér oda, vagy pedig az ifjú pár nem fog látszódni a sok virágtól.
5/6 ditke022 válasza:
Saját tapasztalat: autódíszünket szerettük volna a főasztalra..igen ám, de az esküvő napján viharos szél volt, és óriási eső....tönkrement a gyönyörű autódísz csokrom...:(
Ha újra lenne esküvőm tutira dekoros véleményét is kikérném!
6/6 A kérdező kommentje:
ilyenek miatt gondoltam az úszógyertyás megoldásra,:))) amit a díszítéskor ki tudok már tenni. nem irigyellek kedves utolsó! köszönöm mindenkinek!
2012. febr. 11. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!