Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tényleg ennyire tragikusan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire tragikusan kell felfogni, hogy különböző gyűrűnk van?

Figyelt kérdés
Konkrétan az a probléma, nem nekünk,hanem a családnak, és azon belül is párom családjának, hogy csak az én gyűrűm arany, és nem karika,hanem köves fehér-és sárga arany. A páromé meg karika és arannyal bevont titán gyűrű. Gyönyörű mind a kettő. párom utálja az aranyat, gyűrűt se akart,de ez megtetszett neki,hogy arany, de mégsem,és jól néz ki. Na megvettük,erre kitört a botrány,hogy hogy néz ki,hogy ennyire eltérő gyűrűink vannak?!?! nem tudom, de szerintem sehol nincs leírva és alapba fektetve,hogy csak arany lehet és muszáj,hogy karika legyen... volt valakinek ilyen problémája?
2012. máj. 15. 14:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Olyan gyűrűt vesztek, amilyet akartok. KOlléganőm x év házasság után megunta a karikagyűrűjét, egy kisebb vagyonért csináltatott magának egy tök másmilyet, és már azt hordja. Furcsának furcsa, de mindenkinek maga dolga, hogy milyen a jeggyűrűje, nem a rokonoké.
2012. máj. 15. 15:01
 2/10 anonim ***** válasza:
33%
Egyszer már ki lett írva a kérdés, akkor is mondtuk, hogy az anyósod a hülye. Elégedj meg ennyivel.
2012. máj. 15. 15:07
 3/10 A kérdező kommentje:
nem tudom,de én biztosan nem írtam ki ilyen kérdést, ne haragudj...
2012. máj. 15. 15:08
 4/10 anonim ***** válasza:
18%
Ez nem lehetne gond. De a kövesgyűrű nem jegygyűrű,akármilyen szép is. A párod családja a magyar szokásokat ismeri,és nem az amerikait. Ezért reklamálják a karikagyűrűt.
2012. máj. 15. 15:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

... ezek szerint több anyós is hülye! :)))

Senkinek semmi köze ahhoz, hogy ti ketten hogyan döntötök ebben a kérdésben. A jegygyűrű egy jelkép, egy üzenet mások felé, (már foglalt vagyok) volt valamikor, az összetartozás jelképeként is tekintettek rá, ezért volt egyforma.

Szerintem ma már teljesen mindegy, ti tudjátok, hogy összetartoztok, és másnak semmi köze hozzá, milyen gyűrűvel pecsételitek ezt meg.

2012. máj. 15. 15:21
 6/10 anonim ***** válasza:
50%
Pedig valaki pont azonos paraméterekkel írta le a gyűrűket, és a problémát. Lehet, hogy valaki a párod családjából is írt ezzel kapcsolatban kérdést?!
2012. máj. 15. 15:24
 7/10 anonim ***** válasza:
87%

a kör, a karikaság az örökkévalóság jele

az arany meg az eddig elérhető legdrágább anyag volt (aztán jött a platina)

jelzi a foglaltságot, a hűséget, hogy örökké veled ...

a köves gyűrű "csak" kísérő, vagy eljegyzési gyűrű.

egyébként meg véleményem szerint ne foglalkozz a rokonsággal, mindenkinek maga dolga.

meg is harapnám azt, aki velem (bármilyen) gyűrűt akarna hordatni ...

2012. máj. 15. 15:34
 8/10 anonim ***** válasza:
87%
Én igazán nem értem, mi ez, ovi???? A párod nem tud annyit mondani a családjának, hogy "én ilyet akartam, úgyhogy kuss"????
2012. máj. 15. 15:36
 9/10 Bence_ ***** válasza:
100%

Ha nektek tetszik? Ez a lényeg.

Pároddal házasodtok, vagy a családdal. Párod megélje el, hogy neki ezt tetszett ezért meg azért. Hátha megértik.

Gyereketek keresztnevével mekkora mizéria lesz?

2012. máj. 15. 16:22
 10/10 anonim ***** válasza:

Olyan gyűrűtök van, amilyet szeretnétek. :)

A családnak biztos megvan az oka, hogy miért nem tetszik nekik a ti gyűrűtök, de ettől függetlenül nincs beleszólási joguk. Ti fogjátok hordani a gyűrűket, nektek kell hogy tetsszen!

2012. máj. 15. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!