Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hány kg volt az esküvője napján? : )
Figyelt kérdés
2009. nov. 19. 09:16
31/41 anonim válasza:
67-68 kg voltam és 7 hónapos terhes. 165 cm vagyok. Az esküvő után pont egy hónappal megszületett a kislányunk. Ennek pont ma másfél éve. :-)
32/41 anonim válasza:
76 kg (előtte is annyi voltam évekig), 180 cm magas. Nem voltam terhes.
Most 87 vagyok, 8 hónapos terhes :)
34/41 anonim válasza:
53 kg, 162 cm.
Nem vártam babát - akkor még. :) De utána egy hónappal már elkezdett nőni bennem a kis Pacánk. :) Most pedig édesen alszik a kiságyában. (3,5 hónapos)
35/41 anonim válasza:
174 centi, 59 kiló voltam, esküvő hetén ledobtam 2-3 kilót még, mert beteg lettem, nem ettem semmit. Lógott rajtam az esküvői ruha, amit 1 héttel az esküvő előtt még rámszabtak. A melltartóra csomót kellett kötni hátul, hogy ne essen le, és a ruha fűzője totál összeért. Azóta szültem, szoptattam, még soványabb vagyok, most 52 kiló. Szörnyű, mint egy csontos giliszta.
36/41 anonim válasza:
én is 8 hónapos terhes és 80 kg...168 cm vagyok..
37/41 anonim válasza:
én 50kg és 170cm voltam :D és 20éves..:)
21/L
38/41 anonim válasza:
Hát nekem még nem volt esküvőm..
de tuti h az esküvő előtt sokkal kevesebb leszek,mint a lagzi után..UGYANIS SOKAT FOGOK ENNI!!!^^:D persze mondhatnátok,hogy úgyis letáncolod..IGENÁM,DE ÉN MÁSNAP ESTE UTÓESTET IS FOGOK TARTANI XD:D
40/41 anonim válasza:
66 kg, 173 cm és 11 hetes terhes voltam az esküvőm napján. ami másfél hete volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!