Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvője napján mindenki elment fodrászhoz?
Gondolom az esküvőjén mindenki szépen akar kinézni, ehhez meg kell egy fodrász- kozmetikus.
Nem tervezek férjhez menni, de ha mégis, akkor a fodrász az alap szerintem.
Elmentem fodrászhoz, utolag mondom kár volt mert elváltunk ( bocsi )
Na szoval fodrász az alap, kivéve ha nem casalt hajad van, mert ahoz nem muszály
Én eddig két esküvőn voltam, egyik menyasszony sem volt se fodrásznál, se kifestve. Az egyik azért, mert szintén fenékig érő gyönyörű göndör barna haja volt, hagyta kibontva, fátylat se tett rá, csak egy rózsás pártát, ahhoz meg nem kell fodrász :) Gyönyörű volt!
A másiknak meg csak az anyakönyvvezető előtt gyorsan elmondott igen volt és már a második házassága, nemhogy fodrászhoz nem ment el, de hosszú fehér ruhája sem volt, kosztümben esküdött. Egyikük sem szokott sminkelni, így a kozmetikus is kimaradt.
Ha én férjhez megyek, tuti én sem megyek fodrászhoz, hanem lógva hagyom a hajam és felül egy gumis fésűvel összefogom. Kozmetikushoz lehet, hogy elmegyek, de csak max arctisztításra, mert az a tapasztalatom, hogy én sokkal szebben ki tudom sminkelni magam, ráadásul könnyen és gyorsan tudom javítani, ha kell. Eddig kozmetikus csak úgy sminkelt ki, hogy olyan volt, mint a vakolat, úgy néztem ki benne, mint valami kiélt nőszemély. Márpedig szerintem egy menyasszony legyen fiatalos, hamvas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!