Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az esküvője napján mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az esküvője napján mindenki elment fodrászhoz?

Figyelt kérdés
Vagy van aki nem megy vagy ment az esküvője előtt fodrászhoz,kozmetikushoz?
2010. máj. 18. 21:20
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
11%
még nem volt esküvőm, de csak nem aznap megy el. előtte 2-3 nappal a normális, sztem
2010. máj. 18. 21:24
 2/21 anonim ***** válasza:
83%

Gondolom az esküvőjén mindenki szépen akar kinézni, ehhez meg kell egy fodrász- kozmetikus.

Nem tervezek férjhez menni, de ha mégis, akkor a fodrász az alap szerintem.

2010. máj. 18. 21:26
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Én alapbol készülődös vagyok:)Régóta vagyok együtta párommal(nem házasok vagyunk,se jegyesek)de mielőtt találkozunk én előtte órákig tudok készülődni itthon:)Gondolom nem előtte 2-3 nappal megy el a fodrászhoz,mert nemhiszem ,hogy egy szép kis konty kibír 2-3 napot alvással együtt.Tehát ha nekem lesz esküvőm én tuti elmegyek körmöshöz,fodrászhoz ésatöbbi:)
2010. máj. 18. 21:27
 4/21 anonim ***** válasza:
90%

Elmentem fodrászhoz, utolag mondom kár volt mert elváltunk ( bocsi )

Na szoval fodrász az alap, kivéve ha nem casalt hajad van, mert ahoz nem muszály

2010. máj. 18. 21:28
 5/21 anonim ***** válasza:
74%
vasalt-bocs
2010. máj. 18. 21:28
 6/21 anonim ***** válasza:
Nálam házhoz jött a fodrász,mert jóbarátnőm.Utána pedig elmentem kozmetikushoz,ami szintén nem volt megterhelő,mert a szomszédban van.Az esküvő napjának a délelöttje ezzel megy el.Még sosem hallottam olyat,hogy valaki napokkal elötte menne el.Sőt,akinek fátyla is lesz,az fátyolpróbára is megy,hogy aznap már ne kelljen azzal foglalkozni,hogy hogy is nézzen ki,hanem le van próbálva.
2010. máj. 18. 21:32
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Én, mint menyasszony, természetesen csináltattam aznap frizurát, és kozmetikus festett ki, mert elég problémás a bőröm. A vőlegényem pár nappal azelőtt ment fodrászhoz, hogy ne frissen vágott haja legyen. Őt nem festette ki senki.
2010. máj. 18. 21:37
 8/21 anonim ***** válasza:
53%
Na én a kivétel vagyok. Fenékig éri rugógöndör hajam van, eszembe se jutott holmi vacak konttyal vagy giccses fátyollal eltakarni. Büszke vagyok rá, tényleg ritkaság. De igaz ami igaz én sem láttam még olyan menyasszonyt aki nem ment volna fodrászhoz, és kozmetikushoz. Kozmetikushoz mentem én is vagyis jött.
2010. máj. 18. 21:42
 9/21 anonim ***** válasza:
87%
Én is voltam, de minek? A tízéves házassági évfordulónkra már nem kell készülnöm..
2010. máj. 18. 21:48
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Én eddig két esküvőn voltam, egyik menyasszony sem volt se fodrásznál, se kifestve. Az egyik azért, mert szintén fenékig érő gyönyörű göndör barna haja volt, hagyta kibontva, fátylat se tett rá, csak egy rózsás pártát, ahhoz meg nem kell fodrász :) Gyönyörű volt!

A másiknak meg csak az anyakönyvvezető előtt gyorsan elmondott igen volt és már a második házassága, nemhogy fodrászhoz nem ment el, de hosszú fehér ruhája sem volt, kosztümben esküdött. Egyikük sem szokott sminkelni, így a kozmetikus is kimaradt.

Ha én férjhez megyek, tuti én sem megyek fodrászhoz, hanem lógva hagyom a hajam és felül egy gumis fésűvel összefogom. Kozmetikushoz lehet, hogy elmegyek, de csak max arctisztításra, mert az a tapasztalatom, hogy én sokkal szebben ki tudom sminkelni magam, ráadásul könnyen és gyorsan tudom javítani, ha kell. Eddig kozmetikus csak úgy sminkelt ki, hogy olyan volt, mint a vakolat, úgy néztem ki benne, mint valami kiélt nőszemély. Márpedig szerintem egy menyasszony legyen fiatalos, hamvas.

2010. máj. 18. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!