Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvője napján mindenki elment fodrászhoz?
:D en kulfoldon hazasodtam.
Rengeteg proceduran, papirugyintezesen stb. mentunk keresztul.
Konkretan mi eskuvonk elott 5 perccel nem tudtunk, hogy nekunk most eskuvonk lesz ! :D ugyhogy en se fodrasz se kozmetikus, meg utcajaban sem voltam :D
Remelem 1 eves vagy 2. eves megerositesre sikerul eljutnunk egy csodas helyre, ahol csak ketten megadhatjuk a modjat!
Jelenlegi eskuvoi fotonk, a kettonk pecsetes nagyujja, mert ujlenyomatot vettek 4szer :)
22:06-os
Ezen jót mosolyogtam,tényleg nem egy sablonos esküvő :))) Azért remélem összejön a másik esküvő kettesben. :)
Koszi! Modjuk feher ruharol itt szo sem volt, mert az eskuvo itt az Igazsagugy Minisztreiumban van, es csak party szerkonak meg olyan illuzio rombolo is felvenni.
Nem is csinaltunk utana partyt.
A vicces meg az volt, anyam kerdezte, es mibe voltal?
Haha hat barna oldalt zsebes nadrag, drapp-arany cipo, hasonlo felosvel, parom farmer, nyakas polo, papucs :D Meg jo, hogy baseball sapka nem volt rajtunk :D De csak mert elotte voltunk, a kovetsegen, a tolmacsnal, a nem tudom milyen miniszteriumban, meg a kulugyben is :D
Aztan estunk csak be az Igazsagugybe, hogy beadjuk a papirokat, miere ott varialtak kicsit, elloptak egy 20 percre a volegenyem forditani valaknek, utana leultettek egy szobaba es mondta a forma, hogy akkor keri a kepeket.Parom kerdezi, hogy akkor most eskuvonk van vagy mi?
Mondja a pasi igen, miert nem akarjak?
Nevet a parom akkor adjon par percet, hoz ket tanut :D
A tanuink a "folyosorol kerultek a papirra" :D
Szoval ilyen is van!
Bocsanat az off beszamoloert, csak itt az ellenpelda, hatha mosolyt csalok nehanyotokra :)
én is elmentem fordrászhoz, kozmetikushoz és manikűröshöz is
ill. haj- és sminkpóbán is voltam és a végén mindkettő aznap alakult
számomra a körömök kinézete is létfonotsságú volt: szerettem volna, ha a személyiségemet tükrözi, ezért műkörmöt nem csináltattam (ha problémás lenne, akkor vsz-eg igen), szépen megnövesztettem és a ruha/virág színével összhangúra kilakkoztattam
Mivel soha nem festem magam, fogalmam sincs, mit hova kell kenni, ezért elmegyek kozmetikushoz. Csináltattam próbasminket (elkerülendő a természetellenességet és a vakolatot), nagyon jó lett.
Fodrászhoz is megyek, mert hosszú egyenes hajam van, azzal kell kezdeni valamit (meg hát jó lenne, ha nem melegítené a nyakam, pont elég lesz az abroncsos ruha.
A körmeimet sem festem, és műkörmeim sincsenek, ergo körmöshöz is megyek, hogy normálisan legyen kifestve, ne összemaszatolva.
Ha valaki ügyes, van gyakorlata és elképezlése, nem feltétlenül szükséges megcsináltatni mással. Én viszont nem kockáztatok, hogy elbénázom amatőrként.
Fodrásznál voltam, a kozmetikus eljött kifesteni, a körmeimet én csináltam meg.
Szép ruha, lagzi, stb, ezek is hozzá tartoznak --általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!