Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Erre a helyszínre kell valamil...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre a helyszínre kell valamilyen dekor vagy már önmagában is szép?

Figyelt kérdés

Júniusban házasodunk, eddig csak a helyszínünk van meg (de még ezt sem foglaltuk le). A hely egy kastélyban van, két terem nyílik egymásba, egy zöld és egy piros falú. A piros részben van egy kék színű emelvény, ott lesz a főasztal. A hely eléggé díszes szerintem már önmagában is, illetve 1 szál virágot biztosítanak az asztalokra.

Néhány kép a helyszínről:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. nov. 7. 09:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Viccnek szántam, na. :D
2013. nov. 7. 11:31
 12/21 anonim ***** válasza:
na, tényleg, aranyos vagy:):)
2013. nov. 7. 11:35
 13/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ide nagyon nem passzolnának a lufik!!
2013. nov. 7. 11:37
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy nem, tényleg viccnek szántam, bár így visszaolvasva tényleg túl komolyra sikerült. :)

Viszont akkor komolyan: én a gyertyatartókat száműzném és valamilyen és virágból tennék vmi díszt a helyére.

2013. nov. 7. 11:41
 15/21 anonim ***** válasza:

Én viszont pártját fogom a gyertyatartóknak!:)

Gyönyörű a ragyogófény, ha mindenképpen menniük kellene, akkor már inkább a lapos ikeás üveg mécsestartókat száműzném az oszlopokról a lépcsőnél.

Talán.... elvesztünk a részletekben??:)

2013. nov. 7. 12:20
 16/21 anonim ***** válasza:
Mi is néztünk hasonló helyet, mondjuk nem volt ennyire díszes, de mi oda se tettünk volna, szerintem az ilyen hely önmagában díszített. 1-1 szál élővirágot tették, de nem többet, mert akkor ízléstelen lenne. De így szép :)
2013. nov. 7. 12:57
 17/21 anonim ***** válasza:
65%
Fujj, nekem ez önmagában is túl csicsás :(
2013. nov. 7. 13:38
 18/21 anonim ***** válasza:
Ez a hosszú virág abszolút nem illik az asztalokra, főleg nem azzal a zölddel.
2013. nov. 7. 14:27
 19/21 anonim ***** válasza:
Én lecserélném ezeket a székszoknyákat, szerintem nagy rongyosak és csúnyák is. Talán raknék masnit is hozzá, olyan színűt, amilyen a fal ( kék, piros, zöld) és akkor nem lesz annyira fehér. Vagy megnézném a székeket, lehet, hogy jól néznek ki. Viszont ezek a székszoknyák tuti mennének!
2013. nov. 7. 22:12
 20/21 anonim ***** válasza:
egyébként szerintem ide már a székszoknya is TÚL SOK. talán ezek a szépek önmagukban is szépek lennének, nincsenek elhasználódva, hm?
2013. nov. 8. 07:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!