Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre a helyszínre kell valamilyen dekor vagy már önmagában is szép?
Júniusban házasodunk, eddig csak a helyszínünk van meg (de még ezt sem foglaltuk le). A hely egy kastélyban van, két terem nyílik egymásba, egy zöld és egy piros falú. A piros részben van egy kék színű emelvény, ott lesz a főasztal. A hely eléggé díszes szerintem már önmagában is, illetve 1 szál virágot biztosítanak az asztalokra.
Néhány kép a helyszínről:
Az én ízlésemnek már a székszoknya is sok. Túl sok a fehér. Gondolom a székek eredetileg is szépek, és jobban mutatnának,mint ezekkel a székszoknyákkal.
Erre csak akkor lehet szükség, ha nagyon elhasználódottak a székek, és ahány annyi féle.
De egy kastélyszállóban ez valószínűtlen.
én biztos tennék az álkandalló párkányára és a lépcsőnél lévő 2-2 oszlopra valami leomló gyönyörűséget -virágból, persze a többágú gyertyatartót meghagynám, mert ezért külön vagyonokat fizet az ember, ha ilyent kölcsönözni szeretne.
Imádom a kálát és igen elegáns dolognak tartom, de a maga kecsességében egy minimaldesignhez jobban passzolna. Ha mindenképpen egyszálas virág, akkor rózsa. Az egyszálas üveg váza????? kicsit emlékeztet a belvárosi templomokban lévő vázákra, amiket a Szent Antal szobor mellé szoktak tenni.
Az asztalokra lapos, keskeny ámde hosszú virágtálat tennék.
Lehet, hogy egyedül vagyok ezzel, de én néhány héliumos lufit szép hosszú szalaggal felengednék.
Viszont az asztalon és a székeken a fehér valahogy nekem is sok.
lufiiiiit????? ide?????
a vurstliba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!