Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a ruhát körülbelül mennyiért tudnám megvarratni? Szerintetek szép? +1 kérdés: fehér+bordó dekor nem nagyon kihasznált már?
mekkora a max méret, amin jól állna? most 44es vagyok, addigra szeretnék 38as lenni, de biztos, ami biztos:)
+1: páromnak a sötétbordó-fehér dekor tetszik, de szinte mindenhol azt használnak...nem sok mindenbe szól bele, szeretném olyanra, amilyen neki tetszik, de nem túl elcsépelt? mutattok jó dekorokat ezekből a színekből?
köszi!
A felső része nagyon tetszik. Az alsó nem egészen az én stílusom (nekem az organza szoknyarész tetszik inkább). Összességében nagyon szép.
Nem igaz, hogy csak sovány nőkön áll jól! Ez a nőies alakú nőknek áll jól, akiknek láthatóna vékonyabb a derekuk, mint a csípő és mellbőségük. A felső pont hogy szép dekoltázst ad annak, akinek nem csak két gomb van a cicije helyén. Még ha a 38-as méret nem is sikerül, kedves Kérdező, de még 40- esen, 42-esen is szép leszel benne, ha nőies az alakod.
1 év sok idő, akár meg is lehet. A 38-as vékony méret, ha arányos vagy, és magas, akár a 40, talán 42-es méret is mutatós lehet.
Próbálj meg néhány hasonló fazont most, hogy lásd, mégis hogyan állna. Az nem kerül semmibe.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!