Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a ruhát körülbelül mennyiért tudnám megvarratni? Szerintetek szép? +1 kérdés: fehér+bordó dekor nem nagyon kihasznált már?
mekkora a max méret, amin jól állna? most 44es vagyok, addigra szeretnék 38as lenni, de biztos, ami biztos:)
+1: páromnak a sötétbordó-fehér dekor tetszik, de szinte mindenhol azt használnak...nem sok mindenbe szól bele, szeretném olyanra, amilyen neki tetszik, de nem túl elcsépelt? mutattok jó dekorokat ezekből a színekből?
köszi!
160cm vagyok, homokóra, nagy cicikkel...kb hány kilósan lenne jó?
amúgy nekem a szoknya is tetszik, páromnak pl. csak az ilyen szoknyák tetszenek:)
a felső részéért meg egyszerűen odavagyok:) ehhez a nyaklánc túlzás lenne, ugye? szerintem elnyomná...milyen ékszereket vegyek fel hozzá? karkötő/fülbevaló?
gyűrű az eljegyzési lesz rajtam
a hajam szőke hosszú. loknikban...hajtűk vagy tiara legyen??:)
bocs a sok kérdésért:)
Nem kell 50KG-nek lenned 160 cm-vel.
Én 49 vagyok (160 cm szintén), és nemrég megkaptam, hogy alultáplált vagyok..
én eddig 60-63 kilósan voltam a jó állapotomban, olyan 57et tudnék elképzelni, hogy minden stimmeljen, az még -15kiló..
na de...MENNYIÉRT TUDOM MEGVARRATNI?????:)
Ha a párodnak tetszel nem mindegy hány kiló vagy???,
Amúgy szerintem nagyon szép nő lehetsz.
Fehér fülbevalót tegyél be, hosszút, én is olyat szoktam mert kerek az arcom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!