Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánybúcsún/legénybúcsún, , szabad'' a megcsalás? 25/L
Figyelt kérdés
Tegnap a barátommal beszélgettünk , és valahogy kikötöttünk ott hogy ilyen meg oylan búcsú és h ott minden titokban marad és hogy ilyen alapon szerinte (legalabbis amíg össze nem vesztünk így gondolta) szabad azon az estén a megcsalás...kicsit aggodalommal tölt el hogy így gondolkodott :( szerintem ez egy ritka nagy hülyeség mert majd éppen az esküvő előtt fogja valaki egymást megcsalni ... de érdekelne a véleményetek.2013. nov. 6. 14:34
11/18 anonim válasza:
Hozzá se mennék ilyenhez:D Meg ez poén, hogy minden titokban marad, pont hogy nem.. meg annak mi értelme hogy pont az esküvő előtt megcsalod a másikat? ._. Sose értettem.. és én se terveztem se chippendalet se senkit csak hogy barátnőkkel iszunk egy nagyot valahol, de nem azért hogy pasizzak T__T Vagy hogy meztelen pasik táncoljanak nekem... főleg hogy általában szerintem rondák, vagyis, fura ízlésem van, válogatós vagyok, és aki nem tetszik azt pláne nem akarom így látni:D Meg azért van lelkiismeretem is. Aki meg meg tudja csalni ilyen búcsún a párját (férfi vagy nő akár), az megcsalja utána is gond nélkül. Én azért elgondolkoznék a vele való kapcsolaton...
12/18 anonim válasza:
Az én párom ilyet még viccből sem mondana. :) Amúgy meg róla tudom, hogy kitart mellettem és nem aggódom a elgénybúcsú miatt, mert tudom, hogy megbízhatok benne. :) Ráadásul, ha már a legénybúcsún megcsal, akkor később mit várj tőle?? Már biztos nem tudnák a helyedben megbízni benne.
13/18 anonim válasza:
Aki elvárások és szabálykövetés miatt nem csal meg, azzal gond van. A párom akkor sem tenné meg, ha én megengedném neki, vagy külön megkérném rá, mert _elvből_ nem teszi, nem azért, mert elvárás vele szemben. Szomorú, hogy van, aki kifogásokat keres már esküvő előtt, hogy mással dugjon, és valahol szánalmas is. N30
14/18 anonim válasza:
Attól, hogy egy bulira ráakasztjuk a "legénybúcsú" nevet, még nem legalizálja a megcsalást.
A hűség elvi kérdés, nem alkalmi.
15/18 anonim válasza:
ha már az esküvő előtt megfordult a fejében, lehet sejteni, hogy milyen házasság lesz ez...
16/18 Je Veux válasza:
A sógorom kikötötte a haverjainak, hogy nem szervezhetnek neki táncoslányt. Még csak nem is akarja, hogy bármi megcsaláshoz hasonló történjen, ugyanis neki már az is az, hogy hagyja(mert ugyebár legénybúcsún csak hagyni kéne), hogy öltáncot kapjon.. Mert ugyebár ő sem örülne neki, ha a nővéremet táncosfiú szórakoztatná..
A barátod buta, mindenképpen beszéld meg vele.
17/18 anonim válasza:
Én sem lennék olyan pasival együtt aki szerint a kapcsolatból felmentés az, ha épp legénybúcsún van, holott a kapcsolatunk miatt van a legénybúcsú.. elég érdekes hogy azért csalhat meg mert elvesz feleségül. Ja, ha ennek ez az ára és feltétele, akkor kössz de nem kell ilyen pasi! Engem azért vegyenek el mert szeretnek és kívánnak ne kötelességből vagy bűntudatból vagy mert már itt az ideje de amúgy nem akarná... Röhej!
18/18 anonim válasza:
Szerintem kötelező kellék a sztriptíz. Az hogy megdugod-e, vagy csak dörgölőztök, tapika, az rajtatok múlik. Mindkét fél megérdemli a szórakozást. Én biztos hogy le fogok szervezni a páromnak egy vetkőzős fiút a lánybúcsújára, hadd örüljön a feje! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!