Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek le kellene fújni az esküvőt ha a vőlegény apja egy hónappal az esküvő előtt hal meg?
A legnagyobb költségeket egyáltalán nem is kell kifizetni előtte, csupán foglalókat. A mi esküvőnk 65 főre több mint 1.6 millióra rúgott és mindössze kb 200-250 ezer foglalót adtunk oda összesen előtte.
Én képtelen lennék úgy bulizni, hogy apám meghalt. Ha így lett volna, biztos megesküdünk, de nem lett volna egyáltalán semmi felhajtás, mindent lemondunk és ketten bemegyünk az anyakönyvvezetőhöz. Ennyi. Ez nem is kifejezetten illik kérdés, egyszerűen képtelen lettem volna!
Akik meg azzal jönnek, hogy ki van fizetve és álmodozik az esküvőről. Milyen esküvő lesz az? Mikor a vendégek fele gyászol? A legfontosabb szereplők az egyik legközelebbi hozzátartozójukat veszítették el? Ki fogja azt élvezni? Ha egyáltalán elmennek! Így se, úgy se lesz álom esküvő, ha csak ilyen barom érv miatt tartanák meg, hogy "a pénz" akkor jobban járnak pénzben, ha lemondják, mert úgyis szar "buli" lenne, rohadt drágán. Most meg még lemondhatják úgy, hogy csak a foglalók úsznak el.
Az tényleg nem merül fel válaszlehetőségként, hogy az érintett családtagok mit gondolnak?
Az elhunyt gyereke, házastársa, testvére(i)? Szerintem az ő véleményük számít a leginkább.
Én nem fújnám le az esküvőt semmiképp, minden ki van fizetve, ráadásul újra megszervezni mindent se egy leányálom. És az apuka se örülne ha miatta maradna el a lagzi. Viszont a szertartás után vacsora előtt tartanék egy megemlékezést. Rövid beszéd, fényképvetítés, aztán mehet a buli.
Az én nagymamám is egy hónappal a szüleim esküvője előtt halt meg, de attól még volt esküvő, volt buli. Mindenki a szívében őrzi őt azóta is, de ettől még nem állt meg az élet.
L22
"ÉN nem értem, hogy miért kellene valakinek a nagy napját elrontani csak azért, mert meghalt az egyik apuka. "
én ezt nem értem, mert feltételezem, hogy a fia napja már eleve a gyász miatt el van rontva.
nálunk szokás a meghalt pl. nagyszülő helyett is megtáncoltatni a mennyasszonyt, de ez a gyász tűl friss,
nincs helye a mulatozásnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!