Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek le kellene fújni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek le kellene fújni az esküvőt ha a vőlegény apja egy hónappal az esküvő előtt hal meg?

Figyelt kérdés
2013. nov. 6. 12:29
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
65%

A legnagyobb költségeket egyáltalán nem is kell kifizetni előtte, csupán foglalókat. A mi esküvőnk 65 főre több mint 1.6 millióra rúgott és mindössze kb 200-250 ezer foglalót adtunk oda összesen előtte.

Én képtelen lennék úgy bulizni, hogy apám meghalt. Ha így lett volna, biztos megesküdünk, de nem lett volna egyáltalán semmi felhajtás, mindent lemondunk és ketten bemegyünk az anyakönyvvezetőhöz. Ennyi. Ez nem is kifejezetten illik kérdés, egyszerűen képtelen lettem volna!

Akik meg azzal jönnek, hogy ki van fizetve és álmodozik az esküvőről. Milyen esküvő lesz az? Mikor a vendégek fele gyászol? A legfontosabb szereplők az egyik legközelebbi hozzátartozójukat veszítették el? Ki fogja azt élvezni? Ha egyáltalán elmennek! Így se, úgy se lesz álom esküvő, ha csak ilyen barom érv miatt tartanák meg, hogy "a pénz" akkor jobban járnak pénzben, ha lemondják, mert úgyis szar "buli" lenne, rohadt drágán. Most meg még lemondhatják úgy, hogy csak a foglalók úsznak el.

2013. nov. 6. 15:17
 42/48 anonim ***** válasza:
51%
Ha már le vannak foglalózva a dolgok, akkor szerintem ne fújjátok le.
2013. nov. 6. 15:33
 43/48 anonim ***** válasza:
92%

Az tényleg nem merül fel válaszlehetőségként, hogy az érintett családtagok mit gondolnak?

Az elhunyt gyereke, házastársa, testvére(i)? Szerintem az ő véleményük számít a leginkább.

2013. nov. 6. 16:50
 44/48 anonim ***** válasza:
33%
Nem. A lagzit sem, ha már összehívták az embereket. Ha aznap hal meg, akkor sem. Gyászolni ráértek utána is. Tudom, hogy szívtelennek tűnök, de erről szó nincsen. Ha bármi miatt is elhalasztanak egy esküvőt, akkor nagyon nagy az esélye annak, hogy soha nem is tartják meg.
2013. nov. 6. 18:48
 45/48 anonim ***** válasza:
30%
Az esküvőt megtartanám és utána a vacsorát is, ha már úgyis le van foglalva, viszont a zenekart lemondanám és a lagzi elmaradna. Tehát csak szertartás + vacsora lenne.
2013. nov. 7. 06:56
 46/48 anonim ***** válasza:
66%
Nem apuka, hanem nagymama halt meg (apukám anyukája) Pont a nagypapám apukám és apukám testvére ragaszkodott legjobban az esküvőhöz. Az ő érvük az volt, hogy úgyis annyi a szomorúság mindenkiben, hogy mulassunk, mert kell egy kis boldogság, mindnekire ráfér. A lagzi elején megemlékeztünk a mamikámról. Nagypapám mondta, hogy eszünkbe ne jusson lefújni, hisz én voltam a nagymama szeme fénye és neki (mármint a papának) megszakadna a szíve ha szomorkodni látna amiatt aki engem ennyire szeretett és mindig csak örömöt akart nekem okozni.
2013. nov. 7. 09:03
 47/48 anonim ***** válasza:
30%

Én nem fújnám le az esküvőt semmiképp, minden ki van fizetve, ráadásul újra megszervezni mindent se egy leányálom. És az apuka se örülne ha miatta maradna el a lagzi. Viszont a szertartás után vacsora előtt tartanék egy megemlékezést. Rövid beszéd, fényképvetítés, aztán mehet a buli.

Az én nagymamám is egy hónappal a szüleim esküvője előtt halt meg, de attól még volt esküvő, volt buli. Mindenki a szívében őrzi őt azóta is, de ettől még nem állt meg az élet.

L22

2013. nov. 7. 09:47
 48/48 anonim ***** válasza:
78%

"ÉN nem értem, hogy miért kellene valakinek a nagy napját elrontani csak azért, mert meghalt az egyik apuka. "

én ezt nem értem, mert feltételezem, hogy a fia napja már eleve a gyász miatt el van rontva.

nálunk szokás a meghalt pl. nagyszülő helyett is megtáncoltatni a mennyasszonyt, de ez a gyász tűl friss,

nincs helye a mulatozásnak

2013. nov. 30. 22:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!