Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek le kellene fújni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek le kellene fújni az esküvőt ha a vőlegény apja egy hónappal az esküvő előtt hal meg?

Figyelt kérdés
2013. nov. 6. 12:29
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
41%

Tök egyértelmű, hogy a Kérdező meg akarja tartani, és csak megerősítést vár.

Hát gusztustalan csak azért megtartani, "mert már ki van fizetve minden".

Az meg elég önámító szöveg, hogy "az apuka is azt szeretné... az apuka is annak örülne, ha..."

2013. nov. 6. 13:17
 32/48 anonim ***** válasza:
51%
nem tudom de nálunk a gyász sosem volt ennyire fontos,mindig azt tartottuk szem előtt,hogy az élet megy tovább, magadban gyászolhatsz de sose vetítsd ki a problémáidat másokra. és ha mondjuk milliós tételről lenne szó akkor megtartanám és kész. Nem táncolnánk de akkor is lenne minden más
2013. nov. 6. 13:20
 33/48 anonim ***** válasza:
86%

Esetek nagy részében ha csak halasztva van,akkor nem jelentős a bukorr összeg.

Nekünk muszáj volt halasztani, 3 héttel az eredeti dátum előtt halt meg párom nagymamája.Nem tudtunk volna önfeledten bulizni. Napokig csak telefonálgattam,egyedül az étterm kért 10%-al többet a fél év csúszásért,a fotós, zenekar, pap, díszítők simán megértették,kérdeztem,hogy mivel lesz több hogy fél évvel később kérnék mindent ahogy van,de nem kértek többet.Kora tavaszi helyett őszi esküvő lett,addigra már nem volt gond a hangulattal.

2013. nov. 6. 13:21
 34/48 anonim ***** válasza:
50%

Ti tudjátok, ezt a családban kell eldönteni. A válaszolók többsége most itt arra van ráállva gondolkodásban, hogy a vőlegény és az apukája közt egy nagyon szoros, szeretetteljes viszony volt, de nem írtál semmit erről, úgyhogy kevés az infó.

Nálunk pl. nekem nagyon jó a viszony a szülőkkel, nem hiszem, hogy végig tudtam volna csinálni az esküvőt így, úgyhogy biztos el lett volna halasztva, ha valahogy lehetséges. Viszont a párom nem szereti az apját, nem is tartja nagyon vele a kapcsolatot, de a család többi tagja sem, jó okkal. Miatta a férjem valószínűleg nem mondta volna le az esküvőt és még csak fel sem rótta volna neki senki.

A helyzettől függően döntsetek. Lehet, hogy az a legjobb megoldás, ha a lagzit elhalasztjátok, csak az esküvőt tartjátok meg szűk körben. De ti tudjátok.

2013. nov. 6. 13:32
 35/48 anonim ***** válasza:
75%
18-as én nem tudom te hol élsz. ki az a hülye aki 1 hónappal előtte mindent kifizet? És ha a zenekar, a fotós vagy a videós nem jelenik meg? Képzel egy hónapja volt a legjobb barátnőmék lagzija és előre csak az étterem költségeinek a 10%-a volt kifizetve meg a ruháik voltakmeg. A virágot, tortát az esküvő előtt pár nappal fizették ki. A zenészt, fotóst, fodrástz, kozmetikust miután azok teljesítették a feladatukat. Az étteremben az este végén kellett fizetni, szóval, ha ők egy héttel a lagzi előtt mondták volna le is csak a vacsora árának 10%-át és a polgári szertartás árát (kemény 10000 forintot buktak volna, ugyanis mint írtam a ruhák nem romlandók
2013. nov. 6. 13:32
 36/48 anonim ***** válasza:
15%

az itteni legtöbb menyasszony hidd el ennyire hülye...

és ezek nem 10 ezres tételek mert a legtöbb rongyrázó és nem sima polgári esküvőt tartanak

2013. nov. 6. 13:34
 37/48 anonim ***** válasza:
57%

Nem fújnám le. Úgy gondolom, hogy egy apukának a gyereke boldogsága a legfontosabb, még halála után is. Szóval úgy gondolom, hogy biztosan nagyon fájna neki, hogy miatta fújják le a dolgokat.

Anyagi részről pedig lehet önzőség de én nem fújnám le. A mi esküvőnk 2012-ben 1,3 millió Ft volt. Sokáig gyűjtöttük rá a pénzt. Ha lefújtuk volna (nálunk is történ haláleset, igaz hamarabb 4 hónappal az esküvő előtt halt meg nagyikám illetve a férjem bokaszalagja 9 nappal az ekűvő előtt elszakadt) nem tudom össze tudtuk volna szedni még egyszer ezt a pénzt.

2013. nov. 6. 13:59
 38/48 anonim ***** válasza:
64%
Egy esküvő több millió forint, hiszen 100 embert etetni önmagában nagy költség, a többi csak ráadás. Ennek a felét simán bukják foglaló formájában, de a rövid határidő miatt még lehet, hogy többet is. Nagyon nehéz döntés mindenképpen. :(
2013. nov. 6. 14:07
 39/48 anonim ***** válasza:
83%
Én azt gondolom, hogy meg kell kérdezni a családot, hogy ők mit gondolnak. A párod, az ő édesanyja és a többi hozzátartozó. Ha nagyon mély a gyászuk, akkor valószínűleg kéri fogják, hogy ne nagy lagzi legyen, csak a szertartás és csendes ünneplés. De lehet, hogy nincs ellenükre a táncolós lagzi sem, nem egyformán gyászolunk. Mindenesetre szerintem ez közös döntés legyen, ne a tiéd, mert sok támadás érhet a későbbiekben miatta, és sokat hallgathatod, férjednek is csalódást okozhat, ha nagyon ragaszkodsz az eredeti elképzelésekhez.
2013. nov. 6. 14:16
 40/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Amúgy nem az én esküvőmről van szó.
2013. nov. 6. 14:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!