Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek le kellene fújni az esküvőt ha a vőlegény apja egy hónappal az esküvő előtt hal meg?
Tök egyértelmű, hogy a Kérdező meg akarja tartani, és csak megerősítést vár.
Hát gusztustalan csak azért megtartani, "mert már ki van fizetve minden".
Az meg elég önámító szöveg, hogy "az apuka is azt szeretné... az apuka is annak örülne, ha..."
Esetek nagy részében ha csak halasztva van,akkor nem jelentős a bukorr összeg.
Nekünk muszáj volt halasztani, 3 héttel az eredeti dátum előtt halt meg párom nagymamája.Nem tudtunk volna önfeledten bulizni. Napokig csak telefonálgattam,egyedül az étterm kért 10%-al többet a fél év csúszásért,a fotós, zenekar, pap, díszítők simán megértették,kérdeztem,hogy mivel lesz több hogy fél évvel később kérnék mindent ahogy van,de nem kértek többet.Kora tavaszi helyett őszi esküvő lett,addigra már nem volt gond a hangulattal.
Ti tudjátok, ezt a családban kell eldönteni. A válaszolók többsége most itt arra van ráállva gondolkodásban, hogy a vőlegény és az apukája közt egy nagyon szoros, szeretetteljes viszony volt, de nem írtál semmit erről, úgyhogy kevés az infó.
Nálunk pl. nekem nagyon jó a viszony a szülőkkel, nem hiszem, hogy végig tudtam volna csinálni az esküvőt így, úgyhogy biztos el lett volna halasztva, ha valahogy lehetséges. Viszont a párom nem szereti az apját, nem is tartja nagyon vele a kapcsolatot, de a család többi tagja sem, jó okkal. Miatta a férjem valószínűleg nem mondta volna le az esküvőt és még csak fel sem rótta volna neki senki.
A helyzettől függően döntsetek. Lehet, hogy az a legjobb megoldás, ha a lagzit elhalasztjátok, csak az esküvőt tartjátok meg szűk körben. De ti tudjátok.
az itteni legtöbb menyasszony hidd el ennyire hülye...
és ezek nem 10 ezres tételek mert a legtöbb rongyrázó és nem sima polgári esküvőt tartanak
Nem fújnám le. Úgy gondolom, hogy egy apukának a gyereke boldogsága a legfontosabb, még halála után is. Szóval úgy gondolom, hogy biztosan nagyon fájna neki, hogy miatta fújják le a dolgokat.
Anyagi részről pedig lehet önzőség de én nem fújnám le. A mi esküvőnk 2012-ben 1,3 millió Ft volt. Sokáig gyűjtöttük rá a pénzt. Ha lefújtuk volna (nálunk is történ haláleset, igaz hamarabb 4 hónappal az esküvő előtt halt meg nagyikám illetve a férjem bokaszalagja 9 nappal az ekűvő előtt elszakadt) nem tudom össze tudtuk volna szedni még egyszer ezt a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!