Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek le kellene fújni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek le kellene fújni az esküvőt ha a vőlegény apja egy hónappal az esküvő előtt hal meg?

Figyelt kérdés
2013. nov. 6. 12:29
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
41%

nem álmodozó pi..a hanem már ki van fizetve, az eleve nem mindegy itt azért nem kis összegekről szokott szó lenni...

az elején mondj pár megindító szót az apukáról aztán koccintsatok egyszerre az emlékére

mindig boldogan kell visszatekinteni a múltra és bátran haladni a jövő felé,ha már most engedsz akkor mindig háttérbe szorít majd ez a fájdalom mindent

2013. nov. 6. 13:09
 22/48 anonim ***** válasza:
39%

Nem kell, de én biztos nem lennék képes mulatni, ha a szerelmem anyukája meghalna. Ha meg az enyémmel történne valami, még úgy se :(

Ha szerveznénk is lagzit, biztos, hogy lemondanánk mindent, és csendesen összeházasodnánk. Max. egy szerény vacsora lenne szűk családi körben, de hangos mulatozás biztosan nem. Nem illendőségből, egyszerűen csak nem menne.

De ha a párom egy haláleset után erőltetné a bulizást, az esküvőn is elgondolkodnék, az biztos. Szerencsére ő nem ennyire érzéketlen emberi roncs...

2013. nov. 6. 13:10
 23/48 anonim ***** válasza:
54%

Megszakadna a szívem, ha én meghalnék, és a fiamnak a nagy napját CSAKIS ezért el kellene halasztani. Azért, mert az én életemnek vége, ne legyen már ennyire gyászos a fiam életének kezdete. Sőt. Én már most eldöntöttem, hogy ha meghalok, miattam ne siránkozzon senki, ne legyen szomorkodás, mégis miért?

Egyszóval: mit gondol erről a család? De őszintén? Én a helyetekben végigtelefonálnék mindenkit, és megkérdezném, hogy ők mit tennének a helyetekben. Mert valójában ettől függ a lagzi, mert ha a többség rosszul érezné magát, akkor nincs értelme megtartani, de ha túllép a többség a gyászon, akkor pedig pont azért kellene megtartani!

2013. nov. 6. 13:11
 24/48 anonim ***** válasza:
65%
ja és utolsó vagyok én is gyászoltam a nagyanyámat,de ő mindig azt mondogatta előtte, boldogan emlékezzetek vissza rám ne merjetek sírni
2013. nov. 6. 13:11
 25/48 anonim ***** válasza:
53%

Nos, én még sosem voltam olyan halotti toron, ahol az emberek depressziósan zokogtak volna egymás vállán közvetlenül a temetés után. Persze, volt egy kis nyomott hangulat, de azért alapvetően mégis jól elvolt mindenki, hiszen ez afféle "családi rendezvény" volt. Az emberek egy-egy könny után mosolyogtak, beszélgettek és nevettek.

Akkor egy hónappal később már csak nem halna bele senki ebbe. De én hadd kérdezzek vissza: ti szülőként örülnétek annak, ha a halálotok miatt a nagy, várva várt lagzi helyett egy szűk összejövetelre kényszerülne a gyereketek? Nekem a boldogsága valahogy fontosabb lenne.

2013. nov. 6. 13:12
 26/48 anonim ***** válasza:
43%
Igen le kell fújni.Szerinted a párod,anyósod,a párod testvérei,nagyszülei,az apukája testvérei tudnának mulatni? Én 22 évesen temettem el édesapámat és rá egy hónapra biztos nem tudtam volna élvezni még a saját lagzimat sem.Folyton apa járt volna az eszemben.Ezt mindenképpen a vőlegény családjának a tisztje eldönteni.Azt pedig kétlem hogy minden ki lenne fizetve.Gondolom a virág,a fodrász,az ital,a kaja,a zenekar,a vőfély,a fotós nincsenek előre kifizetve.A ruhák meg nem romlanak meg a szekrényben.Aki pedig azt írta hogy mindenképp meg kell tartani,mert ez a menyasszony nagy napja :-O na az biztos nem tudja milyen fiatalon eltemetni az édesapját.Nem kívánom hogy megtudja,de legalább egy kis együttérzés a vőlegény felé lehetne..... Ja és kérdező gondolom te vagy a menyasszony.Javaslom gondolkodj el mi a fontosabb a "nagy nap" vagy a párod és a családja érzései.Max 2 tanús esküvő ami elfogadható szerintem...
2013. nov. 6. 13:14
 27/48 anonim ***** válasza:
51%
az utolsó temetésen mi is lényegében vidáman emlékeztünk a régi dolgokra,hogy milyen volt az elhunyt. csak az elején volt pár könny aztán jött a kicsit vidámabb megemlékezés
2013. nov. 6. 13:15
 28/48 anonim ***** válasza:
59%
viccelsz? a virág, a hely, a zenekar,a fotós általában mind előre ki van fizetve, hol élsz te???
2013. nov. 6. 13:16
 29/48 anonim ***** válasza:
61%
ja és foglalót is előre kell fizetni mundenhova
2013. nov. 6. 13:17
 30/48 anonim ***** válasza:
60%

"Nos, én még sosem voltam olyan halotti toron, ahol az emberek depressziósan zokogtak volna egymás vállán közvetlenül a temetés után. "

Hát nem tudom, én 14 évesen alig bírtam abbahagyni a bőgést a nagymamám temetése után, és anyukám meg a húgom sem viselte jobban. De ízlések és pofonok. Persze nem a sírás a gyász mértéke.

2013. nov. 6. 13:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!