Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek le kellene fújni az esküvőt ha a vőlegény apja egy hónappal az esküvő előtt hal meg?
Ilyenkor már minden k i van fizetve, nem nagyon lehet mit tenni. Valószínűleg az apa sem örülne, ha miatta maradna el az esküvő, biztosan ő is várta az eseményt. Sajnos az a tapasztalat, hogy a haláleset miatt lefújt esküvőket később sose tartják meg, mert mindig arra emlékeznek, miért maradt el eredetileg, már csak ezért sem jó ötlet.
Az esküvői szertartáson lehet pár szót mondatni az anyakönyvvezetővel, amivel megemlékeznek az apukáról is, illetve az esküvő másnapján ki lehet vinni a sírjára a főasztaldíszt, vagy a menyasszony csokrát.
Én biztos nem tudnék bulizni, ha ilyen borzalom történne, de mindenki máshogy gyászol, nem ítélem el a fiút, ha ő pont, hogy azt tartaná jobbnak, ha maradna az esküvő, lagzi, minden.
Ezt viszont CSAKIS Ő döntheti el, és bárhogy érzi, azt el kell fogadni, és respektálni kell!
Én nem örülnék, ha a gyerekem a halálom miatt lemondaná a lagziját. Készült rá, várta már, biztosan tele van izgalommal és boldogsággal - mindezt nem lenne képem elvenni tőle még a halálom után sem.
Ráadásul nem 1 napról, ne egy hétről, hanem egy hónapról van szó. Bármilyen fájdalmas téma a halál, azért egy hónappal utána az ember általában már vissza tud zökkenni egy normális kerékvágásba.
"ÉN nem értem, hogy miért kellene valakinek a nagy napját elrontani csak azért, mert meghalt az egyik apuka. Mármint ez egy nagyon szomorú dolog, természetesen, de mi fog változni azzal, ha az esküvőjétől álmodozó menyasszonnyal közöljük, hogy ugyan akkor - bár mindenre egy vagyon költöttél - fújd mr le az egészet."
Tehát az esküvőjéről álmodozó kis p*csa menyasszony fontosabb, mint az édesapját gyászoló vőlegény? Ez már durva hozzáállás, hallod.
Még ha azt mondanád, hogy beszéljék meg közösen, de hogy egyenesen azt, hogy nehogy már le legyen mondva egy közvetlen hozzátartozó halála miatt mert úristen szegény menyap*csa mennyit álmodozott erről :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!