Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül csak egy templomi esküvő?
Polgárink már volt, nem akarok semmi felhajtást, díszítést vagy ilyesmit, max a nagyon szűk család. Keresztszülőség miatt szeretnénk ott is összeházasodni, meg én amúgy is szerettem volna, csak párom anyja jehova, így a "rendes" lagzizáskor ez kimaradt, nem akartunk veszekedést.
Viszont két baba is születik jövőre, akiknek mi lennénk a keresztszülei, de ugye vadházasságban élők nem lehetnek...
szóval a kérdés, hogy mennyibe kerül? Kisváros, Baranya megye.
Ilyenkor el kell járni oktatásra is?
Köszönöm
az baj, mert nem abban a városban lakunk, ahol lenne az esküvő, és havi 1 max 2X megyünk :(
köszi a választ, akkor nem fogunk belehalni.
Nem szoktak ilyenkor furcsán nézni?
Nálunk 25.000 Ft volt
Mi sem ott laktunk ahol az esküvő volt. A mi papunk nagyon laza volt mondta, hogy mindent megoldunk a kis hittanosai majd segítenek és legfeljebb skypeon tartjuk az oktatást. Végül el tudtunk mennis zemélyesen, kétszer voltunk. Egyszer olyan 40 percet, egyszer pedig max. 20-at. Ebben benne volt a próba is.
Köszi. Igazából férjemet nehéz lenne rávenni egy jegyesoktatásra, meg nekem sincs hozzá kedvem :)
köszi :)
ha nem vagytok gyakorlo keresztenyek es oktatasra sem akartok jarni hogy fogjatok majd a keresztszuloi kotelessegeteket teljesiteni.
Minek egyhazi eskuvo ha nincs kedvetek hozza egy parszor elmenni beszlegetni a pappal meglepoen okos konfliktus megoldo dolgokat tud nektek meselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!