Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyibe kerül csak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül csak egy templomi esküvő?

Figyelt kérdés

Polgárink már volt, nem akarok semmi felhajtást, díszítést vagy ilyesmit, max a nagyon szűk család. Keresztszülőség miatt szeretnénk ott is összeházasodni, meg én amúgy is szerettem volna, csak párom anyja jehova, így a "rendes" lagzizáskor ez kimaradt, nem akartunk veszekedést.

Viszont két baba is születik jövőre, akiknek mi lennénk a keresztszülei, de ugye vadházasságban élők nem lehetnek...

szóval a kérdés, hogy mennyibe kerül? Kisváros, Baranya megye.

Ilyenkor el kell járni oktatásra is?

Köszönöm

2013. okt. 30. 09:26
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
azt hiszem nekünk 20.000,- Ft volt...nem mondom biztosra, mert a tanúk fizették, de emlékezeteim szerint ennyi volt!
2013. okt. 30. 09:33
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
és igen, el kell járni jegyesoktatásra...bár nem tudom, hogy ha ennyire előre megvolt a polgári, akkor nektek szükséges-e...de szerintem igen, mivel ott konkrétan az Isten színe előtti házasságról, vallási szempontok alapján oktatják...nekünk azért elég kötetlen és világi volt...arról szólt, hogy egymáshoz hogy álljunk, hogy szeressük egymást, egyek leszünk stbstbstb :)
2013. okt. 30. 09:34
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 10ezer volt az esküvő, kisváros, és négy alkalmas jegyesoktatás volt csak kettőnknek. Ahogy tapasztaltam, oktatás mindig van.
2013. okt. 30. 09:34
 4/25 A kérdező kommentje:

az baj, mert nem abban a városban lakunk, ahol lenne az esküvő, és havi 1 max 2X megyünk :(

köszi a választ, akkor nem fogunk belehalni.

Nem szoktak ilyenkor furcsán nézni?

2013. okt. 30. 09:39
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk 25.000 Ft volt

Mi sem ott laktunk ahol az esküvő volt. A mi papunk nagyon laza volt mondta, hogy mindent megoldunk a kis hittanosai majd segítenek és legfeljebb skypeon tartjuk az oktatást. Végül el tudtunk mennis zemélyesen, kétszer voltunk. Egyszer olyan 40 percet, egyszer pedig max. 20-at. Ebben benne volt a próba is.

2013. okt. 30. 09:49
 6/25 anonim ***** válasza:
nekünk most augusztusban 25 ezer volt. Mi is másik városban lakunk sőt a lagzi 240 km-re volt itt csináltuk meg a jegyesoktatást kaptunk róla "igazolást" azt kellett bemutatnunk....
2013. okt. 30. 09:59
 7/25 A kérdező kommentje:

Köszi. Igazából férjemet nehéz lenne rávenni egy jegyesoktatásra, meg nekem sincs hozzá kedvem :)

köszi :)

2013. okt. 30. 10:09
 8/25 anonim ***** válasza:
57%

ha nem vagytok gyakorlo keresztenyek es oktatasra sem akartok jarni hogy fogjatok majd a keresztszuloi kotelessegeteket teljesiteni.

Minek egyhazi eskuvo ha nincs kedvetek hozza egy parszor elmenni beszlegetni a pappal meglepoen okos konfliktus megoldo dolgokat tud nektek meselni.

2013. okt. 30. 10:26
 9/25 anonim ***** válasza:
69%
A miénk nagyon jó volt igaz sok alkalmas, de hívott nőgyógyász pszichológust jogászt házaspárokat stb és rengeteg jó ötletet történetet tapasztalatot megosztottak velünk, szerintem nagyon hasznos volt.
2013. okt. 30. 10:32
 10/25 anonim ***** válasza:
első-második vagyok...nálunk sem olyan húde vallásos volt a dolog...jóformán tök kötetlen...a mi papunk is elég laza volt, beszéltünk mindenféléről...én kifejezetten élveztem, pedig nem járok templomba és társai (de hívő ember vagyok)...érdekes felvetések voltak, érdekes dolgok...nem idézett folyton a bibliából meg ilyenek :)
2013. okt. 30. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!