Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennétek egy olyan esküvőre ahol a férjetek várhatóan balhézni fog?
Télen hivatalosak vagyunk az egyik rokonom esküvőjére. Meg tudtam, hogy egy olyan ember is ott lesz akivel a férjem hosszú évek óta haragban van.
A férjem és ez a férfi gyerek koruk óta ismerik egymást. Évfolyam társak voltak az egyetemen is, majd utána közös vállalkozást is alapítottak. Aztán kezdődtek az ellentétek köztük. Végül a férjem kivásárolta a férfit a vállalkozásból és különváltak. A férfi viszont alapított egy saját vállalkozást ugyanazzal a profillal mint a férjemé. Így konkurenciák lettek. Mivel nincs sok ilyen jellegű vállalkozás az országrészben ezért egymás nagyon közvetlen konkurenciái. Egymás orra elöl veszik el a munkákat. Ott tesznek alá egymásnak ahol tudnak. Kibékíthetetlen ellentét van köztük. Amikor úgy adódik, hogy személyesen találkoznak akkor annak általában vehemens veszekedés lesz az eredménye. Elég valószínűnek tartom, hogy ezen az esküvőn is erős szóváltásba kerülnének.
Szerintetek elmenjünk az esküvőre vagy inkább a békesség kedvéért hagyjuk ki?
Te most kérdezni szeretnél valamit, vagy dicsekszel, hogy micsoda sikeres vállalkozó a férjed?
Mert minden kommentedben azzal jössz, hogy mekkora megrendeléseket szedett el a másik elől...
Pedig jelen esetben ennek a világon semmi jelentősége nincs, a házasulandó párt kötve hiszem, hogy érdekelné, a férjed meg a másik pasas építőipari megrendelés vagy a globális felmelegedés miatt csinál balhét az Ő ESKÜVŐJÜKÖN. Ha szerinted a férjed nem képes tiszteletben tartani, hogy ott nem ő lesz a középpont, akkor ne menjetek el.
"Mert nem fog elmenni szó nélkül a mellet, hogyha a másik esetleg beszól neki valamit. "
Na, pedig pontosan EZT kellene tennie, mert ezzel még jobban felidegesítheti a másikat, de nem süllyed a szintjére...
Mert ha valaki sikeres, akkor nem is lehet gyerekes és szánalmas?
Marilyn Manson megvan? Saját magát cumizza le, pedig 100000000000000000000x többre vitte, mint a férjed...
Felőlem szerezhette a hapsi akár az Oxfordon is a diplomáját és lehetne egy csúcsmenedzser egy multicégnél, de ha nem képes önuralmat gyakorolni és civilizált emberként viselkedni társaságban, akkor az én szememben csak egy utolsó tajparaszt marad.. Én is diplomás leszek, de az egyetemi végzettség és a sikeresség nem feltétlen arányos.
Amúgy én csak akkor mennék, ha megígérné, hogy nem lesz balhé. Lehet, hogy provokálni fog a másik, de nem kell venni a lapot. Csak egy kicsit kéne belegondolni, hogy milyen kellemetlen a párnak, hogy az esküvőjükön két vendég balhézik és rontja a hangulatot.
Kedves Kérdező!
Tudod, nekem nincs diplomám és még egy jól menő cégem sincs, de tudok viselkedni és nem felülni holmi provokációnak, és tekintettel lenni másokra...
Bocs, de ez nem a diplomától függ, bárhogy is ezt szeretnéd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!