Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátok legénybúcsút akarnak szervezni vőlegényemnek, de mi nem akarunk ilyet, hogy értessük meg velük normálisan, harag nélkül? Nektek volt? Ha nem, miért nem?
Tudod, ez olyan mint az érettségi bankett. Nem kell, minek, van jobb program stb. De jó lesz rá visszaemlékezni 10-20-30 év múlva.
Legalább tényleg egy páran összeülhetnének koccintani.
Mondjuk nem tudom, milyen barátok, ha annyira nem ismerik a vőlegényedet, hogy nem tudják, őt az ilyen buli nem érdekli.
Nekem nem szervezett senki lánybúcsút, mert ismernek.
"MI ez a királyi többes?
Legénybúcsúról van szó és nem legény és leánybúcsúról."
Talán azért, mert ha tényleg táncosnős lenne a buli, az őrá is tartozik. Én se mondanám, hogy "chippendale táncost akarok és a vőlegényem ne szóljon bele".
"Talán azért, mert ha tényleg táncosnős lenne a buli, az őrá is tartozik. Én se mondanám, hogy "chippendale táncost akarok és a vőlegényem ne szóljon bele"."
Legénybúcsúról volt szó eddig, ez nem jelent egyet a táncoslányokkal...még a részletekbe sem mentek bele...
Nekünk pont így volt!
A most már férjem nem akart legénybúcsút,és a kedves barátinak nem akarták megérteni!
Végül azt mondta nekik a párom,hogy oké csináljanak de ő nem lesz ott! :D
Végül megértették nagy nehezen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!