Anyukám a tollát keresi rajtam és nagyon haragszik de nincs nallam, mit tegyek? (többi len)
Rajtam anyám a cigit szoktam keresni, jogosan, mert mindig eldugom, hogy ne találja meg, és szokjon le róla. Bár utána visszaadom, azóta amióta ezt játszom kevesebbet cigizik. De volt olyan hogy nem dugtam el és rajtam kereste, de megkerestem neki, és rájött hogy ő hagyta ott XY helyen, és hogy sajnálja.
Adj neki egy másik tollat. Vagy ha nem lehet bírni vele menj el otthonról 1 ismerősödhöz amíg megnyugszik.
Ha a kérdés igaz, akkor ha tudsz zárd magadra az ajtót, vagy ha közel lakik menj el nagyszüleidhez míg anyukád lenyugszik. Az a baj, ezt meg kellene beszéld másik felnőttel. Apukád mit szól ehhez a cirkuszhoz?
Valószínűleg meg fog nyugodni anyukád és akkor majd talán bocsánatot kér (nem biztos) de én akkor mondanám meg neki, hogy ezt sosem fogom megbocsátani.
Anyád egy elmebeteg. Nem tudom amúgy, milyen gyerek vagy (csinálsz-e őrültségeket, vannak-e zűrös ügyeid), de különben mindegy is, akkor se mondjon olyat a gyerekének, hogy azt se bánja, ha megvakul.
Amúgy adsz okot neki erre a viselkedésre? Nem a mostani konkrét esetre gondolok, hanem úgy általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!