Anyukám a tollát keresi rajtam és nagyon haragszik de nincs nallam, mit tegyek? (többi len)
Ilyen szülőkkel nem lehet mit csinálni.
Az én anyám ilyen hasonló idegbeteg állat volt, vett valami desszertet, aminek a celofán csomagolása az alján szétjött, (gondolom nem ragasztották meg rendesen) és rám fogta hogy biztos én feszegettem, mert hogy meg akartam enni. Nem én feszegettem, sőt leszartam hogy ott a desszert... Hozzá kell tennem, csak akkor láttam a desszertet amikor elővette, a megvétele után egy hónappal.
Olyan de olyan balhét csinált (ez karácsony előtt volt) elmondott mindennek, majd ki akart rúgni, elvert (18 múltam akkor) hogy majdnem elmentem a rendőrségre feljelenteni. Apám szart rám, csak állt bénán, mint egy hülye. Aztán nem tettem meg a feljelentést, mert se pénzem, sem ismerősöm, sem rokonom, nem volt aki befogadott volna ha elüldöz otthonról. Összeszorítottam a fogam, és igyekeztem , mindig a szobámban maradni, hogy ne Konfrontálódjak vele. Aztán lett munkám, és elköltöztem pár év múlva.
Beszélgetni? Ugyan már!
12 évesen megfenyegetheted anyádat hogy szólsz a gyámügynek, 18 évesen engem már kiröhögtek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!