Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám a tollát keresi...

Anyukám a tollát keresi rajtam és nagyon haragszik de nincs nallam, mit tegyek? (többi len)

Figyelt kérdés
Anyum nem találja a tollát, eltűnt és nem a testvéremen meg apumon keresi, hanem rajtam, de NINCS NÁLLAM!!! Olyat mondott h hazudozó vagyok, pénzt is lopnék szerinte, meg h hogyan lehetnek barátaiim, és megpofozott de egy kicsit a szemembe ment és mondtam neki, hogy ez fájt és azt mondta: Azt sem bánná, ha megvakulnék.!! Mit tegyek? szeretném a szemében tisztára mosni magam.

2013. okt. 23. 12:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen szülőkkel nem lehet mit csinálni.

Az én anyám ilyen hasonló idegbeteg állat volt, vett valami desszertet, aminek a celofán csomagolása az alján szétjött, (gondolom nem ragasztották meg rendesen) és rám fogta hogy biztos én feszegettem, mert hogy meg akartam enni. Nem én feszegettem, sőt leszartam hogy ott a desszert... Hozzá kell tennem, csak akkor láttam a desszertet amikor elővette, a megvétele után egy hónappal.

Olyan de olyan balhét csinált (ez karácsony előtt volt) elmondott mindennek, majd ki akart rúgni, elvert (18 múltam akkor) hogy majdnem elmentem a rendőrségre feljelenteni. Apám szart rám, csak állt bénán, mint egy hülye. Aztán nem tettem meg a feljelentést, mert se pénzem, sem ismerősöm, sem rokonom, nem volt aki befogadott volna ha elüldöz otthonról. Összeszorítottam a fogam, és igyekeztem , mindig a szobámban maradni, hogy ne Konfrontálódjak vele. Aztán lett munkám, és elköltöztem pár év múlva.

Beszélgetni? Ugyan már!

12 évesen megfenyegetheted anyádat hogy szólsz a gyámügynek, 18 évesen engem már kiröhögtek volna.

2013. okt. 23. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!