Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátok legénybúcsút akarnak szervezni vőlegényemnek, de mi nem akarunk ilyet, hogy értessük meg velük normálisan, harag nélkül? Nektek volt? Ha nem, miért nem?
Mi sem egyszerűbb: a barátod megmondja nekik, hogy NEM, nem is megy el. Pont.
Az már más, ha csak TE nem akarod, hogy elmenjen, ő pedig igen, de azért előtted tiltakozik...
Ha az egyszerű 'nem'-ből nem értenek, akkor kicsit necces a dolog. Többesszámot használtál, de azért én megkérdezném, biztos, hogy a vőlegényed se akar? Nem kötekedés miatt kérdezem, hanem mert neki kellene leállítani a barátait és elmagyarázni, hogy ő nem akar ilyesmin részt venni. Ez lenne a normális, harag nélküli mód.
Ha ebből nem értenek, akkor igazából nem tudom mit lehetne még tenni azon kívül, hogy amikor mégis elcsalják a párodat, akkor ő fogja magát és otthagyja az egészet. De tényleg, ezt egyedül a párodnak kell lerendezni, mert a végén azt fogják hinni (bár lehet hogy így is azt hiszik), hogy te nem engedélyezed neki.
(Egyébként nálunk még nem került szóba ez a kérdés, mondjuk én a magam részéről nem szeretnék mindenféle idiótán viháncolós leánybúcsút :) )
Volt
Összeültek, beszélgettek, ittak kb 5-en, kapott vicces ajándékokat (poló felirattal, papucs... Vibrációs péniszgyűrűt a nászéjszakára:)..jah és egy "foglalt" kitűző)
Ittak tovább, másik hely, vőlegény kidőlt(:p) ittak a többiek tovább, közben lakásramentek...
Reggel hívtam tesómat, hogy nem értek haza, minden oké-e...i10 re délelőtt hazaért...aludt estig..
Nekem:
Mindenki hozzánkjött, kaptam vicces feladatokat , azok oltáriak voltak, inni kellett persze, aztán busszal a szórakozőhely felé muffint kellett árulnom, hogy legyen taxira pénzem hazafele
Aztán buli...mi is kidőltünk 2 fele, mint a fiűk, de mi hazajöttünk, nem a szőrakozóhely közelébn lévő ismerősnél húztuk meg magunkat...
Tehát nekünk a vicces feladaokat leszámítva nekem volt egy pasis/csajos esténk...valószínűleg a téma nélkül is lesz még hasonló...
Mi a baj, hogy szeretnének? Vagy ilyen amerikai feelingesen akarnák.?
(Bocsi a hibákért, a telefonon az ékezeteket mindig elrontom....)
Előbb kifelejtettem, hogy a azervezők megkérdeztek minket arról, hogy legyen-e, szerrvezhetik-e...
Egy egyszerű NEMből a vőlegény részéről mindenkinek értenie kell(ene)
4.
Mi ez a "mi" a legenybucsuval kapcsolatban? Ezt neki kell eldonteni, az o bucsuja meg az o baratai. Ha nem akar, nem akar, felnott ember, megmondja nekik es kesz.
Amugy nekem volt, meg jo hogy, fel se merult hogy ne legyen, resze az egesznek ugyanugy mint a gyuru vagy a menyasszonyi csokor.
Es nem, nem volt orgia, siman haverokkal jol berugtunk jol ereztuk magunkat, es kesz.
Nem volt.
Kifejezetten jóbarátok nincsenek,viszont haver rengeteg van.
Őket ismerem,csajokat is,pasikat is.Előző legény és leánybucsukat láttam is.
Nem éreztük szükségét,undoritó,főképp,hogy mindig van fizetős.
Nem értettek a szép szóból,esküvő szombaton,erre ők péntekre megszervezték.Cseszhették,mert nem mentünk el,szóltunk előre.
De nagy baj nem lett,volt kin dolgoznia a csajnak,akit fizettek.
(nekünk meg volt egy szép esküvőnk,ahová kipehenten mentünk,csak a család volt jelen)
MI ez a királyi többes?
Legénybúcsúról van szó és nem legény és leánybúcsúról.
Ha a vőlegényed nem akar, majd kinyitja a kis száját és elmondja.
De gyanítom itt az van, hogy te nem akarsz neki egy görbe estét a haverokkal. Ő meg nem akar megbántani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!