Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Melyik "utat" válasszam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik "utat" válasszam, mostt egy kis, gyors, kétszemélyes esküvő, vagy sok év várakozás után a nagy álomlagzi?

Figyelt kérdés

Párommal 2,5 éve vagyunk együtt,nagyon szeretjük egymást. Van egy 6 hónapos kislányunk.Már 1,5 éve megkérte a kezemet.

Aztán elkezdtük szervezni az esküvőt, de már annyira szerettnk volna babát, hoyg megpróbáltuk összehozni,és gondoltuk ha sikerül akkor a baba fontosabb,mint az esküvő.

De mostmár mindketten nagyon szeretnénk, ha összeházasodhatnánk.

NEKI,mindegy milyen esküvőnk lesz, a részleteket nem tartja fontosnak,csak magát a tényt,hogy összeházasodunk. Én gyermekkorom óta naaagy hagyományos lakodalmat szeretnék,szép fehér ruhával,sátorban,mulatós zenével.

Csakhogy, erre jelenleg nincs pénzünk, és várhatóan pár évig nem is lesz (szeretnénk ugyanis elköltözni a csöppke lakásunkból,nem férünk el a gyerekkel).

Valamelyik nap,szóba került,hogy fussunk be az hivatalba, és egyszerűen csak házasodjunk össze mindenféle felhajtás nélkül.

Én is nagyon szeretném, már talán ezt is bevállalnám,csak hogy férj és feleség legyünk.A kérdés csak az hogy megbánnám-e,hogy nem volt olyan esküvőm,mint amilyenről mindig is álmodtam? (Az nem megoldás,hogy legyen most ilyen aztán majd ha lesz pénz akkor egy nagyobb, mert én egyszer csinálok esküvőt, utána az már nem olyan).

De! Ha meg azt választom hogy kivárom azt amíg rendes,megálmodott esküvőnk lehet,akkor ahoz olyan sokat kell várni (hacsak nem szakad ránk hirtelen a lottó 5ös),hogy félek már sosem lesz akkor esküvő.Mert ha tavasszal el tudunk költözni, az totál lenulláz minket, aztán akkor ha megvan a nagyobb ház akkor szeretnénk még egy babát vállalni,hogy együtt nőjenek.

(Plusz járok főiskolára is, most kezdtem el a baba mellett,és azt is be kell még fejeznem.)

Szóval ha most tavasszal nem vállalom a kis szerény 2 fős összeházasodást,akkor még egy 5-6 évig tuti nem lesz nagy lakodalom.

Mit tegyek?

2009. nov. 12. 21:12
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
37%
A fehér ruha, fátyol, koszorú mindig is a tisztaság, az érintetlenlenség jelképe volt. De hol van az már... Ezt a jelképet is - mint annyi mást - a sárba taposták és már semmi sem szent! Fő a minél nagyobb banzáj, a kivagyiság és néha az erőn felüli költekezés.
2009. nov. 17. 10:38
 42/42 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló,egyetértek, ezek a tisztaság jelképei VOLTAK.DE nem a mai emberek hibája hogy ez már másképp van,ettől még mindenkinek jár egy szép esküvő a szokásos tradícionális fehér ruhában,ha úgy szeretné.

Attól hogy esetleg nem vagyok már "tiszta", abban az értelemben hogy van egy gyermekem,attól még lehetek jó ember,élhetek jó elvek szerint.

Nem hiszem hogy büntetnem kéne magamat a mai társadalom romlottsága miatt.

2009. nov. 17. 13:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!