Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek már volt esküvője: ahol a lagziban fogyasztás
utáni elszámolással volt az italfogyasztás, mennyire
jött ki kb.1 személyre?
Szerintem jobban járszo ott ahol ki van mondva h pl 12000/fő az ital és 1 vacsora. Mett ezt tudod hogy mennyi lesz. A fogyasztás utánit nem tudod hogy átvernek e mert nyilván nem fogsz mindenkut végig kérdezgetni hogy mit ittak és mennyit. Ezáltal 2 feles után írhat 5öt, mert nem erre fogsz figyelni az esküvődön és számolgatni hogy ki mennyir iszik.
2013. okt. 22. 14:18
Az a legrosszabb módszer. Szerintem a legideálisabb:
Ha előre megvásárolt pálinka üvegben ki van téve az asztalokra, és mindenki kedvére fogyaszt, a maradékot (ha marad) azt haza tudjátok vinni.
Haveréknál így volt: a hely tulaja adott el nekik pálinkát, megbeszélték, hogy kiraknak 20 litert. A végén összeszámolták, mennyi maradt, és csak a különbözetet kellett kifizetni. Ugyanígy volt az üdítővel, de a legnagyobb kiszerelés volt mindenből, hiszen úgy gazdaságos.
Másik havernál pont ez volt a gond, mindenből a legkisebb volt jó drágán... Akkora összeg lett a végén, hogy csak lestek....
2013. okt. 22. 14:26
3/10 A kérdező kommentje:
Hát igen, de az a baj, hogy ez a lehetőség adott a helyen, ahol tartjuk (megjegyzem mindegyik helynél ez volt csak a lehetőség). Az árban annyi van benne, hogy borokat és pálinkát (házi) vihetünk, minden mást ott kell venni.
Hogy érted sogy sehol nincs rá lehetőség hogy előre megbeszélt árat fizettek? Ilyen nincs. Jobban nézz szét. Mert így nagyon át fognak vágni. Akár a fogyasztás dupláját is kifizettetik veled szemrebbenés nélkül...
2013. okt. 22. 15:14
5/10 Faluház Baráti Kör válasza:
Bevihettük az összes töményt, bort, pezsgőt.
Csak üdítőt, kávét és sört kellett fizetni, 70 embernél 240.000 Ft volt... sokalltam mert 3.000 Ft/fő kisgyerek nyugdíjas és szuper sokat inni tudó haverok :D. Keress olyat ahol fix az egész és semmit nem kell vinni én utólag ezt tenném. Bárhol beszéltünk esküvő előtt mindenhol azt mondták max. 1500/fő utána meg mindenhol azt hogy 3-4000 körül szokott lenni...
2013. okt. 22. 15:23
Bevihettük a bort, pálinkát és a rövideket.
Körülbelül 1200ft-ra jött ki, ha hozzáadtuk a töményeket is. 120an voltunk, kb. 120E-et fizettünk a piákra (üdítők, sör, kv), plusz a töményekért 30E-et. Este 6-fél7-től másnap reggel 5ig voltunk.
Baranya megye (kaja kb. 3000ft volt, vacsi+éjféli, és nagyon finom volt!!)
2013. okt. 22. 18:12
Nálunk 80 főre 125 ezer volt az italfogyasztás ( sör, üdìtő, kávé, cappucinó), a pálinkát, bort, ( ezekért nem fizettünk kaptuk) rõvidet mi vittük ( 65ért vettünk a felét visszavittük).
2013. okt. 22. 21:00
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nem fogunk/tudunk más helyet keresni, a környékben sehol nem lehet bevinni a piát, csak a bort meg a pálinkát, de a töményet, üdítőt stb. ők adják, és már le is van foglalva egy hely, bár a részleteket nem beszéltük még meg.
Nálunk is ez a probléma, sőt ahol mi fogjuk tartani, oda semmit sem lehet bevinni. Félek, ha fogyasztás alapján lenne számolva, lehet többet számolnának a végén, mintha korlátlanba kérnénk mindent.
2013. nov. 7. 16:20
10/10 A kérdező kommentje:
Hát ahogy írták, ez tényleg benne van a pakliban, sőt, mi kb. 110-120-an leszünk, ennyi embernél lehetetlenség követni is. Csak bízni tudunk abban, hogy minden ok lesz, kérdeztem már ismerősöket, akik ott tartották (2 párt is), azt mondták, nem volt gond. :)
Kapcsolódó kérdések: