Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korlátlan italfogyasztás vagy itallap alapján számlázás?
4500 benne van a tömény is 10 órás időtartamra a korlátlanban
Mindenki azt mondja, hogy nem éri meg, jobb az itallap alapján. De nem tudom 700 forint 4cl tömény, este fél hétkor már ott leszünk, kezdődhet a vacsora...
Vegyes a társaság, de magamból kiindulva, mikor buliztam, lecsúszott 7-8 feles és nem volt pörkölt, meg sok étel, meg nem 10 órán át tartott, akkor még az üdítő, kávé... Másrészt biztos nem fog mindenki beinni, mondjuk nagyanyám el lesz 2 x 3 deci kólával egész este, de nem tudom...
Az itallapostól félek, hogy meglepetés lesz a végén az összeg, de a korlátlan csomagra meg mindenki azt mondja, hogy 60 ember nem fog leiinni 270 ezer forintot az biztos.
Ital bevitele nem megoldható semmiképpen sem.
korlátlan
csak h ne legyen meglepetés a vége :-)
Szia! Természetesen úgy van ez kiszámolva, hogy az étteremnek is megérje. Én nem javaslom, hogy itallap alapján fizessetek, nagy meglepetés lehet a vége. Tavaly egy esküvőn a kedves koktélos lánynak, végig csúszkált a keze a strigulázásnál, főleg hajnalban, 2 koktél helyett lett négy....
Nem fogjátok leinni a korlátlant, de legalább nem lesz meglepetés a végén, és nem kell egész este a pincéreket követni, hogy jól számolnak-e.
Igaz csak férfiak voltak/céges csapat buli/és ebben benne volt 2 doboz/fő cigi de mi 21 - en voltunk és 240.000 Ft volt a számla.Este 6 - tól éjfélig vagy 1 - ig........
Szal. mehet a korlátlan........ :-D
Korlátlan.
Csak a nem alkoholosat számold,fejenként abból is elfogy 4-5 darab,darabja 200-250...És ezek az olcsóak,alkoholosból bőven több fog fogyni...
Szerintem is korlátlan. A páromék is rendszeresen járnak céges bulikra, isznak rendesen és még nem is úgy kell hazahúzni őket. Olyan 15 főre szokott otthagyni a főnökük 120 ezer forintot és ismétlem ebben csak alkohol van. Aki keményebben nyomja az rövidezik, megisznak 8-at simán, ha nem többet, aki finomabban, az "csak" koktélozik, de egy koktél dupla annyiba is kerül.
Tehát szerintem mindenképpen érdemes a korlátlanra hagyatkozni a meglepetések elkerülése végett, aztán maximum ha kevés az italfogyasztást tuszkolnám mindenkibe, hogy igyanak már. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!