Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korlátlan italfogyasztás vagy itallap alapján számlázás?
4500 benne van a tömény is 10 órás időtartamra a korlátlanban
Mindenki azt mondja, hogy nem éri meg, jobb az itallap alapján. De nem tudom 700 forint 4cl tömény, este fél hétkor már ott leszünk, kezdődhet a vacsora...
Vegyes a társaság, de magamból kiindulva, mikor buliztam, lecsúszott 7-8 feles és nem volt pörkölt, meg sok étel, meg nem 10 órán át tartott, akkor még az üdítő, kávé... Másrészt biztos nem fog mindenki beinni, mondjuk nagyanyám el lesz 2 x 3 deci kólával egész este, de nem tudom...
Az itallapostól félek, hogy meglepetés lesz a végén az összeg, de a korlátlan csomagra meg mindenki azt mondja, hogy 60 ember nem fog leiinni 270 ezer forintot az biztos.
Ital bevitele nem megoldható semmiképpen sem.
Azért helyfüggő is az, hogy mennyibe kerülnek a felesek. Nálunk két hely van javarészt ami étterem féle és lehet ott esküvőt is tartani és mindkettőnél olyanok az árak, hogy 250 forintért maximum egy 2 centest iszol, de inkább 300-ért, ha pedig egy normális feles árát nézzük, akkor mondjuk 550 forint és abból isznak a kedves vendégek meg 10-et, akkor már is túllépték a keretet, ami nem gond, ha fixen ki van fizetve.
Egyébként nemtudom mekkorák a gyerekek, de nálunk pl a 7-8 éves kislányok direkt élvezték, hogy azt isznak amit akarnak, sorra kérték ki a Cappy-ket, abból is 280-300 forint egy darab, sőőőt... egy-egy virgin koktélt is engedélyeztek nekik a szülők, tehát árban majdnem hogy leitták a felnőtteket még alkoholmentesen is. :))
Szerintem soknak tűnik ez az ital mennyiség, de én tapasztalatból tudom, hogy nálunk vagy olyan helyre megy az ember, ami csak egy terem és akkor oda kell rendelni kaját, melegen tartani, kiszolgáló társaságot keresni, italt odavinni, sütit oda szervezni, blabla... Ami sokkal sokkal bonyolultabb és idegőrlőbb, mint bemenni egy étterembe és egyszerűen foglalni. Arról nem is beszélve, hogy mennyivel bonyolultabb így kitalálni, hogy vajon mennyi üdítőt is vegyen az ember, illetve milyet és mennyi alkoholosat.
Jézusom kakevalami, te hány éves vagy és milyen helyekre jársz? Egy középkategóriás étteremben 4cl ital 600 forint minimum és az még nem extra ital!
köszönöm a véleményeket, végül a korlátlant választjuk, nem lesz idegeskedés, hogy mit alakítunk, meg vajon túlszámláznak-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!