Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül egy 20 fős esküvőnél az italfogyasztás?
Szia!
Próbáljátok lebeszélni a vendéglátóhelyen hogy hagy' vigyetek ti italokat..
és kerestek vmi jó italnagykert, vagy folyamatosan nézitek a különböző áruházak akcióit,és veszitek..jobban járnátok szerintem..
egyébként irjátok le hogy ki mit szeret nagyjából ha pl colát szeretik soka,akkor fejenként minimum 1 liter ami ajánlatos,szerintem...
sok sikert,sok boldogságot!:)
M.
Ez azért attól is függ, hogy milyen árak vannak a vendéglátóhelyen...
Van valami infód?
Igen tudom, hogy tájékozódni kell. Külföldön élünk a párommal de az esküvőt otthon szeretnénk tartani és most még csak feltérképezzük a terepet.
Olyanok válaszokat várok akiknek hasonló méretű volt az esküvőjük és tapasztaltból tudnak egy kb árat mondani. legalább, hogy kire mennyi piát lehet számolni.
A legszimpatikusabb az a válasz volt, hogy egy előre maximalizált keret legyen az nálatok mennyi volt?
Fejenként 1,2 liter üdítővel számolj. Hogy alkoholból mennyit iszik meg a társaság, az attól függ. A mi vendégseregünk pl szinte semmit, mert nem olyanok.
Olyan helyet keress, ahová be lehet vinni a piát, főleg a töményet. Nem mindegy, hogy egy felesért adsz ki 600 Ft-ot, vagy egy liter jóféle házipálinkáért.
Konkrét árat ne várj, a számolás és tervezés munkáját senki se fogja helyetted elvégezni. Csak tanácsokat adhatunk.
Köszönöm a csípős megjegyzést!!!!
nem azt várom,. hogy bárki helyettem végezzen el bármit is én tapasztalatokat várok!!!!!!!
16 48 asnak:
egy liter jóféle házi pálinka minimum 2500..és akkor még olcsó...
nekünk éppen van eladó,onnan tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!