Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül egy 20 fős esküvőnél az italfogyasztás?
az más tészta jól jártatok akkor:)
kérdezőnek meg..első vagyok amugy..
figyu,össze kell rini,mit akarsz italnak..
tehát mondjuk ami szerintem szokott lenni lagzikon mindenféleképpen az a pálinka,sör,bor,valami édes mondjuk cherry garrone a csajoknak,meg vmi likőr esetleg ha akartok,egyébb rövid italok..
ha nyáron melegben lesz a lagzi akkor sok hideg üccsi fog fogyni...azaz sztem 20 főre minimum 12 dobozos rostos üdítő,vagy 15 ásványviz(savas és mentes is legyen benne) cola,fanta meg amit szeretnétek...de mondjuk egy 2 literes cola elég 2 főre...így 10 üveg jönne ki colábol mondjuk...de inkább több legyen mint kevesebb..úgyhogy a helyetekben 15 18 20 üveggel vennék...egy egy fanta citrom,narancs,málna a változatosság kedvéért...figyeld a tesco,auchan meg a többi akcióit,egy üveg ásványvizet már 80 forintért meg tudsz venni akár...cola meg minimum 250 egy üveggel..így számolj...de ajánlom a googlet,keress italnagykereket,nézd meg az árlistájukat,hátha jobban jönnél ki,minthogy rácuppanj a tescos meg auchanos áruházas akciokra...
Szia! Mi max. 30főre számítunk az esküvőnkre. Először mi is étteremben szerettük volna rendezni, de kiszámoltuk, hogy az ital többe kerülne mint az étel.
Nálunk ilyen árban lesznek az italok:
Egy pincészettől veszünk:
-10liter száraz fehér bor (300Ft/liter)
-10liter félédes vörös bor (300Ft/liter)
Sör 2500Ft/karton, 5 kartonnal (24db x 3dl; ez praktikus mert sokszor jártunk úgy, hogy a fél literest megkezdve otthagyták és önthettük ki.)
Pálinka háztól: 2liter 5000Ft
Az üdítők átlagosan 200Ft/literbe fognak kerülni (akciós termékeket veszünk, így a márkásabb üdítők sem drágák)
Egy étteremben 1dl bor kerül MINIMUM 300Ft-ba. A legolcsóbb sör pedig 250Ft-ba. Az üdítők pedig 200Ft/dl-től kezdődnek.
Remélem tudtam segíteni!
Utlsó válaszadónak!
Nagyon nagy segítség köszönöm! Az lenne a kérdésem ha nem étteremben lesztek akkor hol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!