Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Polgári esküvőnél egyfolytában a kezembe tartsam a csokrot?
Figyelt kérdés
Ha leülünk, akkor is fogjam? És aláírásnál? És ugye már az új nevemmel kell aláírni a .....-né változatot?2011. jún. 24. 15:24
1/8 anonim válasza:
Én a tanúm kezébe nyomtam, aki egyébként egy kipás zsidó srác volt. Eléggé hülyén nézett ki a csokorral, mert nagy örömömben ott is felejtettem nála, ő meg hűségesen hurcolta utánam. Mit gondolhattak a járókelők, hogy milyen vallás lehet, amihez kipa és női csokor jár? :)
2/8 anonim válasza:
Èn az asztal szélére tettem a virágos oldalával kifelé.
Az asszony nevedet írd oda.
3/8 anonim válasza:
Én is a tanúm kezébe adtam aláírásnál. Igen, az asszonynevedet kell leírni, akkor írod alá először úgy.
4/8 anonim válasza:
Jobb helyeken az anyakönyvezető készít helyet a csokrodnak az aztalaon.
S igen a férjes neved kell aláírni az anyakönyveb.
5/8 anonim válasza:
Amikor mi bevonultunk, az anyakönyvezető elvette a csokrot és letette az asztalra.
Beszéld meg előtte, ott mi a szokás, ill. te mit szeretnél.
Persze, mint feleség írsz alá, az új nevedet:)
7/8 anonim válasza:
szia!
Én asszem -akkor még lányos zavaromban- a leendő férjemnek adtam oda, és ő visszaadta, amikor melléültem aláírás után. De célszerűbb a tanúdnak adni :)
A könyvbe a házassági neveddel kell már aláírni, igen.
8/8 anonim válasza:
Nekünk el is magyarázták előtte,hogy mikor mit csináljunk,így azt is mikor adjam a csokrot a tanúm kezébe.Persze a gyertyás résznél elfelejtettem lányos zavaromban,de az aláírásnál megkapta.Még ma is szörnyülködve nézem a videón,hogy fogta azt a csokrot az öcsém:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!