Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 100-120 fős esküvőnél mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

100-120 fős esküvőnél mennyit számoljak a piákra? Hány szeletes legyen a menyasszonyi torta?

Figyelt kérdés

bort és egyfajta rövidet lehet bevinni. az pálinka lesz. kéne még egy rövid, meg valami női ital, üdítők 2fajta, plusz szóda vagy ásványvíz.

mennyi pénzbe számoljak?

ilyenkor lehet kérni az éttermet, hogy ne a kis 0.33as üveges üdítőket hozzák ki, hanem 2L-eseket?

a bor és a pálinka házi, szóval az nem kerül pénzbe (akkor)

Tortát egyet veszünk (a menyasszonyit), rokonoknak ki lesz adva, hogy lehet sütni:) Mekkora tortát vegyünk, és hány legyen még a menyasszonyi torta mellett?

(120 fő a nagyon max, zenészekkel, fotóssal, mindennel együtt)

Köszi!

2011. márc. 7. 17:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
szerintem alegegyszerűbb az ökölszabállyal számolni, mindennel 10-12.000/ fő átlagos helyen.
2011. márc. 7. 18:01
 2/16 A kérdező kommentje:
vacsi 4300/fő lesz, annyit meg csak nem isznak...:D
2011. márc. 7. 18:07
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

tortát válasszon a menyasszony, a ruhájához illőt.

és mindegy hogy mekkora, sztem nem haragszanak meg ha nem jut mindenkinek belőle:)

az innivaló meg: na nem is hinnéd, ingyenpia-jelszó alatt mennyit meg tud inni akárki... meg fogsz lepődni!

2011. márc. 7. 18:23
 4/16 A kérdező kommentje:

én leszek a menyasszony:) valami ilyesmit szeretnék, csak elérhető áron:

[link]

[link]

lényeg, hogy fekete-fehér legyen, olyan szép virágokkal:)

erre is jöhetnek tippek, ha ilyet láttatok vhol esetleg:)

és amúgy nagy része a famíliának boros, az meg házi lesz, arra vagyok kíváncsi hogy mégis, kb. mennyivel számoljak így, hogy csak sör meg üdítő?

2011. márc. 7. 18:48
 5/16 anonim ***** válasza:

Az éttermet kérdezd meg a piákról, ők tudják, hogy per fő mennyi rövid, sör, üdítő az, ami fogy.

Tortát meg szintén valószínű, hogy az éttermes meg tudja mondani.

Nálunk 55 fő volt, egy 60szeletes menyasszonyi torta (csomó maradt, ment a fagyasztóba :) ). Más tortát nem is rendeltünk, mert nálunk szokás, hogy a közeli rokonok hoznak ajándékba. Kaptunk is még kb. 4 normál tortát, azokból volt, ami meg se lett vágva. Viszont rendeltünk fejenként talán 4 szelet sütit cukrászdából, nagyon finomak voltak (igazi házias, gyümölcsös, az megy nyáron), na abból nem kellett hazavinni :D

A piát nem tudom, mennyi fogyott, de nálunk mindent be lehetett vinni. Arra emlékszem, hogy ennyi emberre elment 7 láda sör.

2011. márc. 7. 18:55
 6/16 anonim ***** válasza:
18.55-nek: én úgy gondolom nálatok azért nem fogyott el az esküvői torta mert ott volt a cukrászi sütemény
2011. márc. 7. 19:02
 7/16 anonim ***** válasza:
Valószínű :) De azért egy tortával csak nem állok ki a násznép elé :) Amúgy meg tényleg nagyon finom volt, utána hetekig megvolt a vasárnapi süti ;)
2011. márc. 7. 19:25
 8/16 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy a cukrászsütik direkt pici szeletek ilyenkor, kb fél adagok, vagy annyi sem. Olyan kis falatkák csak :)
2011. márc. 7. 19:26
 9/16 anonim ***** válasza:
Arra számolj, hogy a zenészek nem mind szeretik a bort, illetve szeretik, de ők változatosan isznak. Szóval én másik piának a jagert választanám :) az férfinek is nőnek is jó.
2011. márc. 7. 22:42
 10/16 anonim ***** válasza:

Én már évek óta azt tapasztalom, hogy alig fogy el az esküvő torta is. Nekünk a 120 főre kb. 80 szeletes volt és még finom is, tehát nem azért nem fogyott el. Nem sok, de maradt ki! Főleg, hogy nem akkora szelettel kell számolni, amit mondjuk otthon vágsz a szülinapi tortából! Azt vettem észre, hogy amikor a tortára kerül a sor, akkor az emberek már nem az édeset kívánják, hanem a piát!:)

Szerintem is számolhatsz 10000/ fő! Személyes vélemény, de ezen én nem spórolnék. Inkább csináltatnék mondjuk olcsóbb tortát, de nagyon kellemetlen ha elfogy az ital!

2011. márc. 8. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!