Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 100-120 fős esküvőnél mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

100-120 fős esküvőnél mennyit számoljak a piákra? Hány szeletes legyen a menyasszonyi torta?

Figyelt kérdés

bort és egyfajta rövidet lehet bevinni. az pálinka lesz. kéne még egy rövid, meg valami női ital, üdítők 2fajta, plusz szóda vagy ásványvíz.

mennyi pénzbe számoljak?

ilyenkor lehet kérni az éttermet, hogy ne a kis 0.33as üveges üdítőket hozzák ki, hanem 2L-eseket?

a bor és a pálinka házi, szóval az nem kerül pénzbe (akkor)

Tortát egyet veszünk (a menyasszonyit), rokonoknak ki lesz adva, hogy lehet sütni:) Mekkora tortát vegyünk, és hány legyen még a menyasszonyi torta mellett?

(120 fő a nagyon max, zenészekkel, fotóssal, mindennel együtt)

Köszi!

2011. márc. 7. 17:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%
A torta, ha 100-an lesztek 80 szeletes legyen...
2011. márc. 12. 08:07
 12/16 anonim ***** válasza:
En az italon "sporoltam" (igazabol nem sporolas volt, csak szimplan nem akartam reszeg embereket kerulgetni az eskuvomon, mindenkinek egy pohar pezsgo vagy bor (ezt a meghivoval kikuldtuk, hogy valasszak ki, mit ennenek es innanak), meg onkoltsegre koktel, az uditot meg mi alltuk persze! Frissenfacsart gyumolcslevek, szensavas uditok, viz, tea, kave, ez volt a valasztek.
2011. márc. 15. 22:37
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekünk is 100-120 fő lesz az esküvőn.

Leírom miből mennyit vettünk. A pincérünk segített.

5 ü Hubertus 0,5l

10 ü Jagermaister 0,7l

5 ü Napoleon konyak 0,5l

5 ü Vilmos körte 0,5l

20 ü Mézes szilva 0,5 l

5 ü citromos vodka 0,7l (kaptuk)

3 ü sima vodka 0,7 l (kaptuk)

3 ü paprikás vodka 0,7l (kaptuk)

(az utóbbi háromból elég lett volna összesen 5 ü a pincér szerint)

20 ü pezsgő a koccintáshoz 1 üvegből 6 pohárral jön ki

5 ü kölyökpezsgő

Üditőből 1liter/fő sörből és ásványvízből is ennyi

80 ü üditő (több , mint ami kell a biztonság kedvéért)

250 dob sör

50 dob alkohol mentes sör

24 doboz rostos (2karton)

20 üveg bor 0,75l

3 ü Garrone cherry 0,75l

3 ü ízvodka 0,5l

3 ü Campona krém likör 0,5l

3 ü kókuszlikör 0,5l

Mi ásványvízből 0,5-öset vettünk szerintem az sokkal jobb ebből összesen 15 kartonnal= 180 üveg

Még annyit, hogy általában a töményből 2dl/fő kell számolni gyerekre is! Sörböl is mindenkire. A borból is 2 dl/fő rostosból ha jól emlékszem 1 dl/fő, de ha nyáron lesz az esküvő akkor úgyis jobban fog menni a szénsavas cucc!

Sok boldogságot;-)

2011. márc. 24. 12:40
 14/16 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy hülyeség 10 ezer forintokat számolni a piára, nem csak inni fog a nép. Szerintem Családonként 2 ü üditő, 1 rostos, 2-3 ü ásványvíz , 4 dob sör, 0,5l bor , és max 0,5l tömény fog fogyni egész este. Ezt szorozd meg annyival ahány család lesz nálunk pl 40 család... Nem szabad túlzásokba esni, mi is jóval többet akartunk venni.
2011. márc. 24. 12:45
 15/16 A kérdező kommentje:

köszi!!!és nektek kb. mennyiből jött ki?

nálunk házibor meg házipálinka lesz, és nem akarok ennyi féle töményet...hubi meg jéger lesz a pálinka mellé, nőknek meg vmi csokilikőr féle

2011. márc. 24. 12:47
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekünk egy iskolába lesz a lagzi és szakácsokkal, pincérekkel bérletidíjjal, kajával , sütivel és italokkal együtt kijön 450-500 ezerből, egy étteremben duplája lett volna csak a személyzet meg a kaja illetve a hely ebbe pedig már minden benne van... De most nemis ez a lényeg, megkérdeztem a pincérünket, szerinte ha csak hubi meg Jager lesz akkor 10-15 ü 0,7 l Jager és 10-15 ü hubi , attól függ mennyi házi pálinka lesz, női likőrből kb 5-8 ü krémlikör most az a nyerő, ajánlanám a campona likőröket 1000 Ft 1 üveggel asszem . Üditőből 60 liternél nem fog fogyni több. Nekünk az össz ital kb 150 ezer-ből kijött, nem egyszerre vettük figyeltük az aktuális akciókat illetve ha van Metró kártyátok vagy valamelyik ismerősötöknek akkor érdemes benézni oda! Meg lehet kérdezni, az étteremben, hogy milyen kiszerelésű üditőt szolgálnak fel, mert azért a 0,33-ast étterembe szokták adni 200 Ft körüli áron is. Abból pedig kell kb 3-4 üveggel egy főre, az 4x120=480x200=96.000 Ft az pedig marha sok, mert mi 13200 Ft-ért vettük az üditőket pont most hétvégén végül nem 80 üveggel hanem 60 üveggel ,de 2,5 literest. A torta! Nem kell 120 szeletes torta elég 80-100 szeletes, mert jóval vékonyabbra kell vágni, mint ahogy otthon, ezt már írta is előttem valaki. A kis tortákból 6 db 22 szeletes kell. Úhhh remélem nem írtam nagyon össze-vissza, ha valami kérdésed van , szívesen válaszolok, vagy vegyél fel msn-re kissnesteinekker@citromail.hu légyszives a saját üzenet megadásánál írd be, hogy gyik esküvő. Vagy ugyanerre a címre emailt is írhatsz.

2011. márc. 28. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!