Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy van ez az esküvőn?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy van ez az esküvőn?

Figyelt kérdés
Kb. 10 km-re tartjuk a lagzit attól, ahol a legtöbb vendégünk lakik. Hogy szokták azt megoldani, hogy legyenek józan sofőrök? Mert akkor kb. senki nem ihatna...
2013. okt. 16. 11:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi 25 km-re tartottuk. Úgy oldottuk meg, hogy van a családban egy 9 fős kisbusz. Azzal furikáztuk a szűkebb családtagjainkat. A vendégek pedig megoldották úgy, hogy a házaspár általában női tagja nem ivott és ő vezetett haza....
2013. okt. 16. 11:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi felfogadunk egy ismerőst (aki amúgy az esküvőn nem lenne ott), hogy hozza-vigye az embereket. Természetesen ezt nem ingyen kérjük tőle, ha pedig ingyen vállalná, akkor is kapna bort vagy valami "köszönőajándékot".
2013. okt. 16. 12:11
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi!

Én is erre gondoltam, h megkérünk egy ismerőst, persze nem ingyen, hogy vállalja. Remélem, hogy akad majd ilyen. :)

2013. okt. 16. 12:17
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is úgy célszerű, ha felkértek 1-2 embert erre a feladatra. Én speciel biztosan 'hivatásos' sofőrt kérnék fel erre, így esély sincs a sértődésre!

Biztosan van ismerős - vagy ismerős ismerőse -, aki távoli kapcsolatban áll kisbusz-szolgálattal stb. A fizetség aligha több, mintha ismerősnek kellene "meghálálni" (ismét sértődés-gyanú).

Úgy csinálnám, hogy pl. a lagzi bizonyos időpontjától pl. óránként menne adott helyszínek közt, így mindenki kényelmesen kalkulálhatna, mikor akar utazni - és természetesen mindenki koccinthatna az egészségetekre!

2013. okt. 16. 14:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Kisbusz bérlése, ismerős, taxi.
2013. okt. 16. 15:07
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! 4-es, jó ötletet adtál! :)

Köszi!

2013. okt. 16. 15:48
 7/9 anonim ***** válasza:

4-es vagyok!

Örülök, hogy segíthettem!

Nem kell nagy ördöngősségre gondolni a bérlésnél sem, még ha vidéki is vagy (én is), számos lehetőség van rá:

- taxitársaságot megkérdezni, van-e kisbuszos szolgáltatásuk,

- autós iskolák is szoktak kisbusszal rendelkezni (és utakat szervezni),

- utazási irodáknál is érdemes érdeklődni (ők is csinálnak 1 napos "bécsiadventes" stb. utakat kisbusszal).

- bulihelyek is szoktak "diszkójáratokat" indítani szombatonként, hátha megéri megkérdezni,

- ha mást nem, helyijáratos buszsofőrt kell megkérdezni, van-e ismeretsége ez irányban.

2013. okt. 17. 09:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom ti hányan lesztek, mi béreltünk egy buszt. Szóltunk a vendégeknek, hogy lesz busz, ha akarnak jöjjenek azzal. Persze csak akkor, ha hazafelé is azzal akarnak menni. Eredetileg 3 körül ment volna a busz haza a vendégekkel, de annyira jó volt a hangulat, hogy még fél5kor is ott volt mindenki :) Akinek nem volt jó a busz, az megoldotta magának.
2013. okt. 17. 09:18
 9/9 A kérdező kommentje:

Szuper, köszönöm az ötleteket! :)

Kb. 110-en leszünk... sokan laknak a környéken, akiknek nem hiszem, hogy kellene busz, de azért ha mégis...

2013. okt. 17. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!