Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van ez az esküvőn?
Köszi!
Én is erre gondoltam, h megkérünk egy ismerőst, persze nem ingyen, hogy vállalja. Remélem, hogy akad majd ilyen. :)
Szerintem is úgy célszerű, ha felkértek 1-2 embert erre a feladatra. Én speciel biztosan 'hivatásos' sofőrt kérnék fel erre, így esély sincs a sértődésre!
Biztosan van ismerős - vagy ismerős ismerőse -, aki távoli kapcsolatban áll kisbusz-szolgálattal stb. A fizetség aligha több, mintha ismerősnek kellene "meghálálni" (ismét sértődés-gyanú).
Úgy csinálnám, hogy pl. a lagzi bizonyos időpontjától pl. óránként menne adott helyszínek közt, így mindenki kényelmesen kalkulálhatna, mikor akar utazni - és természetesen mindenki koccinthatna az egészségetekre!
Köszi mindenkinek! 4-es, jó ötletet adtál! :)
Köszi!
4-es vagyok!
Örülök, hogy segíthettem!
Nem kell nagy ördöngősségre gondolni a bérlésnél sem, még ha vidéki is vagy (én is), számos lehetőség van rá:
- taxitársaságot megkérdezni, van-e kisbuszos szolgáltatásuk,
- autós iskolák is szoktak kisbusszal rendelkezni (és utakat szervezni),
- utazási irodáknál is érdemes érdeklődni (ők is csinálnak 1 napos "bécsiadventes" stb. utakat kisbusszal).
- bulihelyek is szoktak "diszkójáratokat" indítani szombatonként, hátha megéri megkérdezni,
- ha mást nem, helyijáratos buszsofőrt kell megkérdezni, van-e ismeretsége ez irányban.
Szuper, köszönöm az ötleteket! :)
Kb. 110-en leszünk... sokan laknak a környéken, akiknek nem hiszem, hogy kellene busz, de azért ha mégis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!