Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet az esküvőn a DJ? Kiket ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Akinek DJ volt az esküvőjén, meg volt vele elégedve? Jó hangulatot csinált?2013. aug. 20. 18:59
1/6 anonim válasza:
Sok pozitívuma van a DJ-nek :) Pl: csak egy embert kell kifizetni, biztos, hogy jól szólnak a dalok (hiszen eredetiek!), bármilyen dalt eljátszik, amit csak akartok, akármilyen stílusban zenél, nincs megkötés, nem áll le a zene, ha mosdóba kell mennie stb. Az ismeretségi körben volt DJ-s és zenekaros esküvő is, a DJ-vel mindig sokkal elégedettebb volt a pár (is).
2/6 anonim válasza:
Voltam egy ilyen esküvőn. A vendégek többsége rossztul érezte magát a tingli-tangli, zenének nevezett zajtól. Sokan már a vacsora után hazamentek.
Attól függ, hogy a vendégek csak a fiatalabb korosztály, vagy az idősebbek is.
Illetve, hogy a DJ tud-e szalonzenét, mulatós nótát is játszani.
Egy lakodalomban NEM az ifjú pár ízlése a döntő, hanem az, hogy a vendégek jól érezzék magukat. Ha elvárják a nászajándékot, akkor ez alap.
3/6 anonim válasza:
Nálunk szuper hangulatot csinált, nálunk az egész rokonság azóta is felemlegeti, hogy milyen jó buli volt, és ha újra választanunk kéne ismét a dj mellett döntenénk. :) Szerintem tökéletes választás, mert bármilyen zene lehet, nálunk pl. volt nagyon sok pop sláger, főleg 80-90-es évekből, kis mulatós a menyasszonytáncnál, de ez már abszolút igény kérdése. Ha van még kérdés nyugodtan írj privit, ajánlom is szívesen, aki nálunk volt-
4/6 anonim válasza:
Én olyan esküvőn voltam,ahol hajnali 1-ig hagyományos zenekar volt, mindenféle mulatóssal, 1 óra után pedig Dj! De természetesen nem techno zenét nyomott, hanem 80,90,2000 ezres évek disco slágereit. Nagyon jó volt!
5/6 anonim válasza:
unokatesom és az én esküvömön is dj volt :) roppant jó hangulat volt, áttáncolta a násznép az éjszakát mindkét lagzin :) a dj-k játszottak mindent...gondoltunk mindenkire, így öregebbek, középkoruak, fiatalok is válogathattak...volt mulatós, retro, napjaink slágere..minden :) szuper volt!!!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kedves utolsó!
Elárulnád, hogy Nálatok, illetve Unokatesódéknál ki volt a Dj? Mi is elsősorban 80-90-es évek zenéire gondoltunk, illetve 1-2 lakodalmas zenére.
2013. aug. 22. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!