Szükségem lenne egy kis segítségre, újra hajlékony szeretnék lenni, ajánlanátok vaalmit?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 17 éves múltam, régen táncoltam, és hajlékony voltam, de ez már a múlté. Viszont kaptam most egy felkérést, hogy táncolnom kellene, de formába kéne magamat hozni. Minél hamarabb. Valaki tudna nekem ajánlani olyan lazítási gyakorlatokat (szép spárgához, derékhoz, spicchez, stb.-hez)amiket otthon drága felszerelések nélkül (van keményen térvédőm, kötelem, karikám) :)tudnék csinálni, és hatékony. Tudom már nem lehetek a régi, főként hogy már nem is olyan az alkatom, de legalább meg szeretném közelíteni a régebbi tudásomat. Például gyűrű ugrás, spárgaugrás, bógni meg ilyenekre gondoltam, ezeket szeretném legalább megcsinálni. Remélem van ötletetek! :D2013. febr. 3. 12:22
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!