Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem az apa kíséri a lányát az esküvőn, akkor ki?
Figyelt kérdés
Nincs jó viszonyom vele. Az esküvőmön sem szeretnék, hogy ő kísérjen be a ceremóniára, de akkor mi lesz? Ki lesz az oldalamon?2013. aug. 12. 13:42
1/10 anonim válasza:
Keresztapád, nagybátyád, unokatesód, bárki, aki a családban közel áll hozzád.
2/10 anonim válasza:
Bárki aki közel áll hozzád a családban. Én pl kísértem már unokanővéremet (pár év különbség és magasabb vagyok). De legutóbb olyat is láttam templomin, hogy a pap két oldalán jött be az ifjú pár.
3/10 anonim válasza:
Nem is annak kell.
Egy olyan férfinak kell a menyasszonyt kísérnie, aki még nem házas. És ez bárki lehet a családodból. Legalább is ez nálunk így működik, ez a szokás, erre mifelénk. De gondolom máshol is.
Engem a bátyám kísért, a férjemet pedig az egyik unokahúga.
Ez az apuka kíséri a lányát az oltárhoz, ez inkább a filmekben jellemző, nem itt hazánkban.
4/10 anonim válasza:
Nálunk az a legelterjedtebb szokás, hogy vagy az apa, vagy a keresztapa, vagy a fiútestvér kíséri be a menyasszonyt, vagy nem is kíséri senki, hanem együtt vonulnak be a vőlegénnyel. De igazából nincs rá szabály, bármelyik férfi családtagod bekísérhet, de még olyat is láttam, hogy a menyasszony (közeli, jó viszonyban levő családtagok híján) az apósát választotta kísérőnek.
6/10 anonim válasza:
Helyektől szokásoktól függ, rendezvényszervező vagyok volt egy pár ilyen eset egyszer a menyasszonyt a gyerek kora óta legjobb barátja egy srác kísérte be, semmi féltékenykedés semmi nincs kb születésük óta barátok ahogy mesélték és ő kísérte. Igazából helyi szokás és család kérdése. Ha a családodban van olyan akit szeretnél, őt válaszd! ;)
7/10 anonim válasza:
Fiútestvér, vagy más férfi rokon.
Én azért azt mondom, hogy bármilyen viszonyod is van édesapáddal, add meg neki azt a tiszteletet, hogy ő kísérhessen be a templomba. Utálni ráérsz máskor is.
8/10 anonim válasza:
Bármilyen más férfirokon lehet. De lehet úgy is, hogy a pár együtt vonul be.
9/10 anonim válasza:
egyetértek a fentebbi hozzászólóval, add meg ezt a tiszteletet az apukádnak. Lehet bánnád később.. Nekem sajnos édesapám sem, nevelő apám se és keresztapám se él már. szóval én nem is tudom engem ki kísér majd be, ha oda kerül a sor..
10/10 anonim válasza:
Miért vagytok ennyire pasikra kattanva? Miért ne kísérhetné be az anyukája? Nekem pl. ő tanított meg mindent, nem volt apukám. Inkább egy soha nem látott senki rokon kísérjen be, csak mert van kukija?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!