Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A koszorúslányoknak szokott lenni "párja" egy esküvőn? 14/L
nem feltétlenül, viszont minket párba raktak mikor 8 évesen koszorúslány voltam, csak a menetnél voltunk így, a násznépből kaptunk egy korban és magasságban megfelelő fiút :) 6-15 éves korosztály
a legutóbbi esküvőn ahol voltam idősebb koszorúslányok voltak 14-20 körül, nekik nem volt párjuk
kérdezd meg a menyasszonyt
köszi:)
(hát az esküvő csak fél év múlva lesz)
csak kíváncsi voltam
Tehát amikor bevonulunk pl:szirmokat szürunk akkor kell egy fiú mellé állni(mondjuk 2-3 fiú unokatesom is van aki velem egykorú)
Ha szirmokat szórtok szerintem nem lesz párotok. De az sem biztos,hogy lesz,ha a menyasszony nem mondta külön.
Én is számítottam szirmokra és uszály vivésre mint a filmekben de semmi ilyen nem volt.
Mi csak bevonultunk a pár előtt.
Ismét csak azt tudom írni,hogy érdeklődj az aránál. Lehet buborékokat akarnak vagy a manó tudja mit. :)
2. válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!