Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői dekoráció kb 60 főre 200. 000 Ft-ért? Szerintetek sok vagy nem?
"Egy komoly fotós is legalább 150 ezer..."
De a képeket legalább életed végéig nézegeted, nem kidobod már másnap reggel.
Nekem is kicsit soknak tűnik, pedig én nem vagyok az a "minek a dekoráció?" tipus. Nekünk is volt, és győnyörű is volt, mindenki dícsérte. 77 szemelyre volt 80 ezer, ebben benne volt az étterem díszítése(székszoknyák, terítő, virág az asztalokra, templom díszítése, az én csokrom és az autónkra a virág is. Először sokkal több lett volna, azokkkal az asztali csokrokkal, amit én néztem ki, annak 10 ezer volt darabja, így letettem róla, választottam kisebbet, sokkal egyszerűbbet, de végül nem bántam, mert így izlésesebb is volt talán. És virágra tényleg kiadni annyit, kár.
Ilyen lett végül
Persze, elismerem, hogy vannak ennél szebbek meg profibbak, de szerintem egy ilyesmi bőven elég ahhoz, hogy szép legyen a hely.
Hát a 25-ös képei szerintem ponthogy szörnyűek (ritkás dekor, olcsó poliészter szatén, nem passzoló virágok,). Szóval igen, ha ilyet szeretne valaki, akkor elég az...
Aki meg ilyet, az kénytelen a dupláját-tripláját fizetni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!