Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvői dekoráció kb 60 főre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői dekoráció kb 60 főre 200. 000 Ft-ért? Szerintetek sok vagy nem?

Figyelt kérdés
Ebben az árban minden benne van, templom dízsítéstől az étterem díszítéséig virágokkal együtt. Egy picit nevesebb dekoratőrtől.
2013. okt. 10. 12:19
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk az esküvőnk egyben került ennyibe (nem azért, mert nem engedhetnénk meg magunknak!), igaz kicsi esküvő volt. Ha fontos a dekoratőr neve is, meg minden, akkor nem sok, gondolom. Én nem adnék csak dekorra ennyi pénzt, de mindenkinek más a fontossági sorrend.
2013. okt. 10. 12:22
 2/35 anonim ***** válasza:
80%
Kinek mi mennyit ér...nekem biztos nincs az a neves dekoratőr, akinek ennyi pénzt kifizessek. Ha lenne pénzem rá sem kéne, mert egész egyszerűen, nekem nem ér ennyit.
2013. okt. 10. 12:27
 3/35 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem reális. Egy jól összerakott dekorban több ember több napi munkája fekszik, ráadásul sok dekorációs elem egyszer használatos, pl. gyertyák, virágok, szalvéták, a többi pedig tisztításra szorul, mint a textilek és a székszoknyák. Szóval nem egyetlen ember egyetlen napi munkájáról van szó, mint mondjuk a vőfély esetében, hanem sokkal többről.
2013. okt. 10. 12:27
 4/35 anonim ***** válasza:
94%
Attól függ milyen a díszítés. Nem mindegy hogy 1-2 papírvirág a dekoráció vagy mondjuk minden asztalon csokorköltemény van. Ezt így látatlanban nehéz megmondani. De ha tényleg ilyenek is benne vannak h székszoknya, terítő stb... akkor sztem reális.
2013. okt. 10. 12:33
 5/35 anonim ***** válasza:
15%
Én egy fillért nem adnék ki esküvőre.
2013. okt. 10. 12:34
 6/35 anonim ***** válasza:
57%

Reális.

Most biztos jönnek majd, hogy nekik 50-ért megcsinálták, de az gondolom úgy is nézett ki. Ha ezért az árért nem elvétve fellógatnak 1-1 virágot, hanem tényleg mindent szépen kidíszítenek, valamint jó minőségű anyagokkal dolgoznak (pl. nem 100 ft-os műanyag székszoknyákkal) akkor normál ár.

2013. okt. 10. 12:36
 7/35 anonim ***** válasza:
100%
Tudnál mutatni a dekoratőrtől munkákat? Esetleg a honlapját? Privátban is jó, hogy ne legyen hirdetés.
2013. okt. 10. 13:08
 8/35 anonim ***** válasza:
76%

engem is érdekelne, hogy milyen minőségű és mennyiségű munkáért kér ennyi pénzt.

ha ad tételes számlát, és elégedett lennék a végeredménnyel, akkor nem olyan húzós, bár személy szerint ennyit nem adnék ki ilyesmire.

2013. okt. 10. 13:25
 9/35 anonim ***** válasza:
89%
Sztem nagyjából reális, ha tényleg művészi, gazdag, ízléses, akár pompázatos a díszítés, és tényleg profi. Nyilván a fellógatott lampionok, néhány papírvirág, 2 lufi és egy gagyi giccses fellógatott krepp-papír szívecske jellegű dekorért ennyit bűn lenne kifizetni. Ha vkinek annyi is elég, az is rendben van, de ha vki egy fokkal látványosabbat szeretne jó alapanyagból, azt meg kell fizetni. Azt hozzátenném, hogy akinek nem dekoratőr a foglalkozása, az DIY sem fog tudni olyat összehozni, mert nem annyi mindenre figyel oda.
2013. okt. 10. 13:37
 10/35 anonim ***** válasza:
49%

Kedves 6-os! Nekünk 50.000 volt a dekoráció és a virágok! A székszoknyát külön rendeltük 70.000-ért. Ha nem voltál ott az esküvőnkönk, szólj és szívesen küldök képeket a dekorról, virágokról. Majd ha láttad a képeket, akkor mondd azt, hogy úgyis nézett ki.

Kérdésre válaszként: Nevesebb dekoratörrel szerintem nem sok.

2013. okt. 10. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!