Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvői dekoráció kb 60 főre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői dekoráció kb 60 főre 200. 000 Ft-ért? Szerintetek sok vagy nem?

Figyelt kérdés
Ebben az árban minden benne van, templom dízsítéstől az étterem díszítéséig virágokkal együtt. Egy picit nevesebb dekoratőrtől.
2013. okt. 10. 12:19
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
50%
Előző vagyok a székszoknyákat 20.000 forintért rendeltük, összesen volt 70, csak gyorsabban gondolkodtam, mint írtam
2013. okt. 10. 14:20
 12/35 anonim ***** válasza:
67%
mi 60 főre számoltunk, végül nem voltunk annyian. Nekünk 78.000 Ft-ért feldíszítették a termet, asztalokat, kaptunk székszoknyákat, a külső helyszínt, megcsinálta a csokromat és a kitűzőket, és azt mondta a dekoros hölgy, hogy a templomot is feldíszíteni, de azt már nem kértük, ahogy azt sem, hogy ültető kártyát csináljon, helyette volt egy nagy plakát, a képünk rajta volt, illetve még menükártyát is csinált volna. Szerintem azért elég irreális a 200 rugó. Ha érdekel, tudok linket mutatni az egyik esküvős oldalon a dekorunkról.
2013. okt. 10. 14:21
 13/35 anonim ***** válasza:
50%
12-es, én kíváncsi vagyok, szeretem az esküvőket. :)
2013. okt. 10. 14:25
 14/35 anonim ***** válasza:
81%
Én kíváncsi lennék a linkre, meg a "nemlettolyan" 70.000-es válaszadóéra is.
2013. okt. 10. 14:25
 15/35 anonim ***** válasza:
46%
Ez rengeteg pénz!Egy kis rákészüléssel negyedéből ki tudod hozni a dekorációt.Az étterem nálunk ajándékba adta a terem díszítését,székszoknyával együtt.A virágok sem kerültek sokba,de itt is nagy a szórás.A templomban is gratiszban díszítették fel a padokat,csak az oltárdíszt kellett vinni nekünk.Az ültető és menükártyákat te is el tudod készíteni,még nyomdával együtt is jobban jössz ki,mint így.Mint a legtöbb esetben is itt a márkát és hírnevet kell megfizetni.
2013. okt. 10. 14:36
 16/35 anonim ***** válasza:
32%
...a másfél millásnál lehet, a 200 ezresnél viszont csak a munkát
2013. okt. 10. 15:07
 17/35 anonim ***** válasza:
63%
Köszönöm a linket annak, aki küldött, jöhet még mástól is! :)
2013. okt. 10. 15:23
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

A tételes lista se biztosíték semmire. Én is úgy döntenék, hogy láttam már mit csinál, az mennyi volt és így megéri-e nekem. Nem látatlanba, hogy elmondja ezt és ezt csinálom és ennyi lesz a vége.

Amúgy láttam már olyan tételes listát, amin olyan IKEA termékek voltak, amiket ugyanannyiért adott kölcsön, mint amennyiért meg lehet venni. + még a többi azzal pl. úgy voltam, hogy akármilyen neves, elmegy a fäszomba.

2013. okt. 10. 15:27
 19/35 anonim ***** válasza:
74%
Én is köszönöm a linket amit kaptam :)
2013. okt. 10. 15:36
 20/35 anonim ***** válasza:
41%
Nekünk anyagáron díszítették az éttermet és a templomot ismerős, de profi dekoratőrök, az egész a menyasszonyi csokorral együtt majdnem 100 ezer volt. Ha komolyabb dekoratőrt kérsz fel, az ennyibe kerül. Egy komoly fotós is legalább 150 ezer...
2013. okt. 10. 15:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!