Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvőtök mi az, amit te készítettetek? Dekorációra gondolod főleg és meghívóra! Tudtok jó weboldalakat, ahonnan lehetne ötleteket meríteni?
Szalvétát magam hajtogattam 150 főre, egy rózsát a tányérba 2 szalvétából és egy másikat az evőeszközöknek, amire pecsételtem a nevünket+dátumot. A pecsétet csináltattam. Összesen 450 db szalvétát hajtogattam.
Rendeltem egyedi lufikat (névvel) és azokat héliummal töltve raktam az asztalokra. A székekre én szereztem be, készítettem el és raktam fel a masnikat.
Az ültetőkártyákat párom szerkesztette meg, minden vendég saját fényképe volt. Én nyomtattam, vágtam, lamináltam. Minden kártyatartóra tettem kis masnit.
Gyertyákat és tartókat szereztem be.
3as: nem vagyok oda ezért a színért, de mikor betöltötte a képet, annyit mondtam, hogy Hú :)
Ez szép! Nézegettem a dekorációkat és némelyiknek annyira ganyi hatása van, de ez tetszik :)
Azóta már lufidekoros lettem, Angliában végeztem a tanfolyamot. Már vannak saját székszoknyáink is, sokféle masnival :)
Ha megmondod a fő színeidet, akkor keresgélek ôtleteket!
Minden sk volt vintige eredeti kezi rentgeteg munka.
Az eskuvod temaja szerint barmit keszithetsz ird google self made wedding deco mi igy keresgeltunk aztan bolhapiac regi koffer konyvek csipke szaraz virag szallag stb kb egy evig gyujtogettuk aztan honapokig estenkent ragaszgattunk stb.
Jo szorakozast.
Még nem lesz esküvőm, csak egyik bnőm is maga csinálta a meghívókat és a dekorációt és elgondolkoztam, hogy talán majd egyszer én is így csinálnám és érdekelt ki miket csinált saját kezűleg az esküvőjére :)
Utolsó: képeid nincsenek véletlenül?
Elvileg a dekort mi csináljuk.
A meghívót is saját, egszen egyszerű...én terveztem, bár nem igényet akkora kreativitást...
Bár a fényképek nem jó minőségűek..
Dekor: asztalon zöld futó...
Zöld szalvéta tányérban..
A falon az ablakok közt zöld organza, és fehér masni (hófehér puritán a fal)
Nem lesz székszoknya,mmert nagyon szépek a székek, újak, párnázottak, nem színes kárpitosak, ráadásul nem akartam még azzal s foglalkozni, hogy hogyan hozzuk el vidékre a székszoknyákat..
Asztalon felváltva lesznek mécsesek (üveg mécsestartó, zöld mécsessel) virágdekorral...(fehér minigerbera zöld minikrizantémmal)
Erről most nem találok képet...pedig van:)
Szalvéta így hajtva, már meg is tanultam, nem is bonyolult...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!