Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Legegyszerűbb polgári esküvő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legegyszerűbb polgári esküvő kb mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Tudom nem valami romantikus, de össze kellene házasodnunk anyagi okokból. Viszont nem nagyon vagyunk eleresztve. ha semmi extra nem kell csak a papír akkor mennyibe kerül? Veszprémben mondjuk :)
2013. okt. 3. 15:04
1 2
 1/13 Jégtánc ***** válasza:
92%
Hétköznap ingyenes.Két tanú kell csak.
2013. okt. 3. 15:05
 2/13 anonim ***** válasza:
68%

Hétköznap inygenes a polgári és semmi sem kell még gyürű sem.

Miért kell anyagilag összeházasodni?

2013. okt. 3. 15:08
 3/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen azért megnyugtató.

Hát azért, mert kiderült, hogy a családi adókedvezményt várandósan az apuka csak akkor veheti fel, ha össze vagyunk házasodva. Nem számít, hogy van már 2 közös gyerek.

2013. okt. 3. 16:45
 4/13 OlivO ***** válasza:
100%
2500 Ft terembérlet volt nekünk.
2013. okt. 3. 17:10
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én is így tudtam, de aztán pont itt a GYK-n kijavítottak, hogy ez már voltozott. Nézz utána a jogszabályokban, vagy kérdezd meg a NAV ügyfélszolgálatnál. Ha csak emiatt akartok házasodni, akkor lehet,hogy felesleges.
2013. okt. 3. 18:01
 6/13 A kérdező kommentje:
Mindenképpen megkérdezzük holnap, ma csak egy jogszabályt találtam ami szerint kellene, de az lehet elavult már.
2013. okt. 3. 19:28
 7/13 Jégtánc ***** válasza:
Mi sem vagyunk összeházasodva és ettől függetlenül apuka igényelte a családi adókedvezményt.Mondjuk nem a 91-ik naptól hanem a lányunk születésekor.
2013. okt. 3. 20:41
 8/13 A kérdező kommentje:

A gyerek születésekor tiszta sor. Nekünk is van kettő azt apuka kapja, de ugye 3 után már annyi jár, hogy mind a ketten fel tudjuk venni. Aztán nem mindegy, hogy felveheti vagy sem. Mondjuk, ha csak házastárs veheti fel a 91. naptól azt nagy disznóságnak érzem, de hát akkor összeházasodunk.

Eddig valahogy nem éreztem fontosnak az egészet, mert papír nem kell, szeretjük mi egymást anélkül is lassan 15 éve :). Maga az esküvő tetszik, de hát olyan igazán szépen nagyon drága nincs rá pénzünk.

2013. okt. 4. 08:09
 9/13 anonim ***** válasza:
Visszamenőleg igényelheti majd az apuka és akkor nem kell esküvő.
2013. okt. 4. 08:51
 10/13 anonim ***** válasza:
Utolsónak van igaza, születés után, amikor az apa elismerte gyerekének utána az év végi adóbevallásba igényelheti ő is.
2013. okt. 4. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!