Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit megcsaltak az esküvő előtt és csak később derült ki sokkal, hogy reagált?
Én is otthagynám!!!
Mi van, ha nem is csak egyszer tette meg?!?!
Ja, és ha egyszer megtette, akkor miért ne tenné meg még egyszer?! Valljuk be, hogy a házassági papír nem tart vissza senkit ettől!!!
Hazudott és megcsalt. Én nem tudnék bízni többet benne. Bizalom nélkül pedig nincsen hosszú boldog élet-
Mindig ott motoszkálna bennem amit tett és egy örök tüske lenne. Tisztázd le magadban, hogy mit érzel, mit vált ki belőled. A döntést pedig csak Te tudod meghozni.
Esküvő előtt vagy után, mit számít?
A lényeg, hogy a kapcsolatotok alatt megcsalt. Lapát.
mit takar a megcsalás?
egy alkalom, vagy több?
csak csók, vagy szex is volt?
mi tavaly házasodtunk. egy csókot lazán lenyelnék, de talán a szexet is. Én nem vagyok híve ennek, hogy azonnal lapát. Ha azóta boldog házasságban élnek, és teszem azt 5-6 éve, a kapcsolat elején lefeküdt valakivel... nyilván nem esne jól, de azóta komolyodott a kapcsolatunk, szeretjük egymást. Bízok benne, ha azt mondja, egyszer fordult elő, akkor elhiszem, és simán megbocsátanám.
Én is otthagynám.
Teljesen mindegy mikor történt.
Ebben a formában a házasság csak egy papír, mi előtte is 1 pár voltunk, utána is azok vagyunk, a házasságianyakönyvi kivonat nem tiszta lap, nem törlődnek ki az előtte tett dolgok.
Na most nem mindegy, hogy 2013-ban kiderül, hogy az 1970-es esküvő előtt 3 évvel Józsi bácsi félrekacsintott,
vagy 2000-2013 szept 28-ig csalta a csávó a lányt, d28-án esküvő volt, és 3 napja nem lépett félre.
*véletlen elküldtem*
szóval: ... gyerek(ek) és 30 év után??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!