Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, akik vettétek a menyasszonyi ruhátokat, ti eladtátok az esküvő után?
4 éve vagyunk házasok, vettem a ruhámat, és a mai napig a szekrénybe van felakasztva.:)
Gondoltam, hogy túladok rajta, de nem jutottam el odáig.
Lehet megmarad emlékbe.:)
Én béreltem az enyémet, pont azért mert úgy gondoltam hogy mit csináljak vele azután?
Megértem hogy te miért vetted meg, de én a helyedben eladnám. Nincs értelme a szekrényben tárolgatni, rakogatni.Azt már többet úgy sem veszed fel, nem is lenne értelme. Van aki úgy gondolja elteszi a lányának, de annak sincs sok értelme, hiszen más lesz a divat, lehet nem olyan lesz az ízlése vagy mérete.
Szerintem ne sajnáld eladni, hiszen úgy sem tudsz vele kezdeni semmit.
Vettem de felenkaz a szokas a ruhat babara adjak es a haloszobaban all parevig kiteve.
Aztan az elso baba bolcsojet ennek anyagabol varrjak.A maradekbol pedig keresztelo ruhat.
Szia!
Én is vettem a ruhámat.Az esküvö után 3 nappal már meg is vették :)
Kicsit sajnáltam ott hagyni,de jó esetben nem veszem fel többet :)
Én is eladtam.
Szintén olcsóbb volt megvenni első tulaldonostól,mint kölcsönözni.
Nekem is 34-36-ös közötti a méretem,2 hónap alatt vitték el úgy,hogy csak 4-en próbálták (első 3-nak kicsi volt).
Annyira nem ritka méret,inkább a szalonos hölgy ezel is lejjebb vitte volna az árat ha beadod hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!