Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartja más is gusztustalannak azt, h menyasszonyi cipőből isznak?
Figyelt kérdés
Menyasszony táncolt abban, bele is izzadt talán a lába, utána abból inni? Normális dolog ez? Én se inni nem innék és az enyémből se igyon senki... Mikor voltam esküvőn hát nekem leesett az állam mikor láttam.2013. máj. 27. 14:59
1/26 anonim válasza:
Szerintem is gusztustalan, dehát kinek a pap, kinek a sekrestyés... Egyébként néhány esküvői játék annyira infantilis tud lenni... Én érzem kellemetlenül magam a pár helyett...
2/26 anonim válasza:
Jah, ne is mondd...ezt megelőzve, én nyitott orrú és nyitott hátuljú cipellőt vettem. :)
3/26 A kérdező kommentje:
Már megijedtem, h csak szerintem gusztustalan.
2013. máj. 27. 15:02
4/26 anonim válasza:
Én még soha nem voltam olyanon ahol ilyen volt.
5/26 anonim válasza:
Nem a cipőből szoktak mindig inni, hanem beletesznek egy kis poharat, és abból. A kicsi pohár meg ki sem látszik a cipőből.
6/26 anonim válasza:
Szerintem is gusztustalan, meg hülyeség is. Bár az alkohol fertőtlenít, de akkor is.
7/26 anonim válasza:
szerintem is hülyeség.
Plussz nehogymár a méregdrága csodaszép cipőmbe öntsenek piát,fel akarom még azt venni máskor is.
(bár nálunk ilyen nem lesz,sőt,semmilyen hasonló idiótaság)
8/26 anonim válasza:
5-ösnél a pont.Nem a cipőből isznak,hanem pohárból,és ha ügyesek,akkor nem tűnik fel senkinek.
9/26 anonim válasza:
De ehhez milyen hagyomány kapcsolódik, én még nem s hallottam erről.
10/26 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen, egy tiszta cipőből ivott a párom, amiben puhár volt. Meg kellett beszélni a vőféllyel, a vendégek nem vették észre.
Másnál nem tudom, hogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!