Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartja más is gusztustalannak azt, h menyasszonyi cipőből isznak?
oké, h ott a pohár, de attól még lábszaga van annak a szerencsétlen cipőnek! lehet az struccbőrből is, ha harisnya van a lábadon, akkor kegyetlen pálpusztai szaga tud lenni :P
senkit nem kényszerítenék ilyesmire.
sőt, lehet én vagyok a fura, de szeretkezés előtt mindig zuhanyzok, hiába mondja a párom, h neki nem fontos. egyszerűen nekem lenne ciki anélkül ágyba bújni.
Ja én!
Amilyen gyenge gyomorral rendelkezem tuti kidobtam volna az aznapi ételt, vagy még a tegnapit is. :D
Szerintem b****tt gusztustalan!!! Egy régi egyetemi évfolyamtársnőm ment férjhez pár éve (csak hab a tortán, hogy az egyik fiatal tanársegédhez, aki tanított minket), és látom ám, hogy ivott a pasi a menyasszonyi cipőből! Én előtte nem ismertem ezt a szokást, hát azt hittem, kidobom a taccsot. (Külön fura volt, mondom, hogy a vőlegény anno tanított minket az egyetemen.)
Ezek szerint tesznek bele poharat (nem tudtam), ez már jobb egy fokkal, de én nem tűrném, hogy a cipőmből igyanak, gusztustalan, aki meg ezt élvezi, az perverz! Fúúúúúúúúj!!!
Jesszus, hova hülyül még az emberiség!
Okos dolog, hogy nem a cipőből, hanem tesznek bele egy poharat, és azt nem látja senki, csak mindenki tudja.
Mi a franc ez..... :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!