Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tartja más is gusztustalannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tartja más is gusztustalannak azt, h menyasszonyi cipőből isznak?

Figyelt kérdés
Menyasszony táncolt abban, bele is izzadt talán a lába, utána abból inni? Normális dolog ez? Én se inni nem innék és az enyémből se igyon senki... Mikor voltam esküvőn hát nekem leesett az állam mikor láttam.

2013. máj. 27. 14:59
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
9%

oké, h ott a pohár, de attól még lábszaga van annak a szerencsétlen cipőnek! lehet az struccbőrből is, ha harisnya van a lábadon, akkor kegyetlen pálpusztai szaga tud lenni :P

senkit nem kényszerítenék ilyesmire.

sőt, lehet én vagyok a fura, de szeretkezés előtt mindig zuhanyzok, hiába mondja a párom, h neki nem fontos. egyszerűen nekem lenne ciki anélkül ágyba bújni.

2013. máj. 28. 23:02
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom neked milyen cipőid vannak, de nekem egyben sincs lábszagom.... Semmi...
2013. máj. 29. 00:20
 23/26 anonim ***** válasza:

Ja én!

Amilyen gyenge gyomorral rendelkezem tuti kidobtam volna az aznapi ételt, vagy még a tegnapit is. :D

2013. máj. 29. 11:32
 24/26 anonim ***** válasza:
9%

Szerintem b****tt gusztustalan!!! Egy régi egyetemi évfolyamtársnőm ment férjhez pár éve (csak hab a tortán, hogy az egyik fiatal tanársegédhez, aki tanított minket), és látom ám, hogy ivott a pasi a menyasszonyi cipőből! Én előtte nem ismertem ezt a szokást, hát azt hittem, kidobom a taccsot. (Külön fura volt, mondom, hogy a vőlegény anno tanított minket az egyetemen.)

Ezek szerint tesznek bele poharat (nem tudtam), ez már jobb egy fokkal, de én nem tűrném, hogy a cipőmből igyanak, gusztustalan, aki meg ezt élvezi, az perverz! Fúúúúúúúúj!!!

2013. jún. 1. 20:24
 25/26 anonim ***** válasza:
37%
itt rinyáltok, hogy gusztustalan a cipőből inni, de a fa.szt azt szo.pjátok, az nem gusztustalan, mi? szánalmasak vagytok... :)
2013. júl. 24. 12:08
 26/26 anonim ***** válasza:

Jesszus, hova hülyül még az emberiség!

Okos dolog, hogy nem a cipőből, hanem tesznek bele egy poharat, és azt nem látja senki, csak mindenki tudja.

Mi a franc ez..... :O

2013. júl. 25. 01:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!